Oud-voetballer Eljero Elia laat zijn Lamborghini Urus volledig onder handen nemen. De voormalig oranje international was zijn ‘Nardo Grey’ Lamborghini Urus zat en besloot hem een nieuwe kleur te geven. Eljero Elia vertrouwde de Haagse ‘Wrapmaster’ deze taak toe. Hij liet het team van de Wrapmaster volledig hun gang gaan en het eindresultaat is oogverblindend mooi. De Rotterdamse Wrapsmasters gaven zelfs een primeur aan deze auto. Deze auto is nu de enige Urus in Nederland die over deze feature beschikt.

Eljero Elia laat zijn Lamborghini Urus compleet onder handen nemen

Eljero George Rinaldo Elia is een Nederlands voormalig voetballer die bij voorkeur als linksbuiten speelde. Elia debuteerde in september 2009 in het Nederlands voetbalelftal. In februari 2023 kondigde Elia het einde van zijn voetballoopbaan aan. Elia speelde voor verschillende clubs in de eredivisie, zo speelde hij voor: ADO Den Haag, FC Twente, Feyenoord en FC Utrecht. De linksbuiten wist ook de grens over te gaan en speelde voor clubs zoals: Hamburger SV, Juventus en Southampton. Naast zijn voetbalcarrière is Elia een echte ondernemer. Hij was mede-eigenaar van kledingmerk BALR. Dit merk beheerde hij samen met Demy de Zeeuw en Gregory van der Wiel. De voormalig voetballer is daarnaast investeerder en muziek producer. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Wrapmaster (@wrapmasterdh)

Het is niet de eerste keer dat deze voormalig linksbuiten de handen in een slaat met de Haagse Wrapmaster. De kracht achter Wrapmaster is de 28-jarige Kürşat Bekir Gözüberk en zijn team van zeven man. Gözüberk begon op zijn eenentwintigste met een eigen transportbedrijf. Echter kwam hij er al snel achter dat dit niet zijn droombaan was. Drie jaar later, tijdens het kijken van een video van een Turkse ‘autopimper’, wist hij in een keer wat hij wilde worden. Hij besloot een jaar lang in de leer te gaan bij de autopimper in Turkije. In 2020 begon hij zijn eigen autopimp-bedrijf, waar hij zijn business uitvoerde in een donkere garagebox van 13 m². Ondertussen is zijn zaak uitgegroeid naar het drie verdiepingen tellende pand aan de Gezelstraat in Naaldwijk. Daar pimpt hij de auto’s van voetballers, rappers en BN’ers vanaf duizenden euro’s. Eerder nam hij de Mercedes-Benz G-Klasse van Joey Bravo, de Range Rover Sport van Famke Louise, de Mercedes van rapper Josylvio en de Lamborghini van Mobicep onder handen.

Eerste Lambroghini Urus in Nederland met deze feature

Eljero Elia vond het weer hoog nodig dat zijn Lamborghini Urus onder handen genomen zou worden. De laatste keer dat Eljero Elia bij de Wrapmaster langskwam liet hij ook al zijn Lamborghini Urus wrappen. Hij liet toen zijn Lamborghini Urus wrappen in de kleur Nardo Grey. Daarnaast voorzag Gözüberk de auto van gepoedercoate velgen met een ‘Diamond Cut’, glanzende rode remklauwen met de originele letters van Urus nog intact, glanzend rode velg protectors, andere rode details over heel de auto en een keramische coating. Een keramische coating als deze, als je er goed voor zorgt, kan voor tien jaar mee gaan. Alhoewel de voormalig linksbuiten het eindresultaat verbluffend vond, heeft hij zijn auto opnieuw laten opknappen door de Wrapmaster.

De grijze kleur van de Lamborghini Urus is vervangen door een prachtige mat zwarte kleur. Om dicht bij zijn tijd als international te blijven, heeft hij voor oranje details gekozen. Op de remschijven zit een prachtige glanzende oranje kleur. Rondom de auto loopt een dunne oranje lijn waardoor het als een geheel voelt. De oranje details zijn ook doorgetrokken naar het interieur van de auto. Het gehele interieur is samengesteld uit oranje en zwarte onderdelen. Zelfs het stuur en de stoelen hebben een oranje kleur gekregen. De eyecatcher van deze auto is de ‘signature ambient lighting’ die de Wrapmaster in deze auto heeft geplaatst. De Lamborghini van Elia is de enige Urus van Nederland die beschikt over deze feature.