Vindt u dat uw auto wel een opknapbeurt kan gebruiken? Is het zwart-leren interieur van uw sportwagen ’te saai’ en zou daar wel wat in mogen veranderen? De 28-jarige Kürşat Bekir Gözüberk en zijn team van zeven man maakt het voor u mogelijk! Zo heeft hij al de Mercedes-Benz G-Klasse van Joey Bravo, de Range Rover Sport van Famke Louise, de Lamborghini Urus van Eljero Elia, de Mercedes van rapper Josylvio en de Lamborghini van Mobicep gepimpt.

KBG Customz van Kürşat Bekir Gözüberk

Maar hoe is Gözüberk ooit op het idee gekomen om met zijn bedrijf te beginnen? Na het afronden van de HAVO is hij gestopt met school. “Op school leer je niet hoe geld werkt. Ik zie het aan mijn vrienden die wel de gebaande paden hebben gevolgd en nu pas aan een baan gaan. Allemaal hebben financiële problemen,” legt Gözüberk uit in een interview met het AD.

Zo begon hij op zijn 21e met een eigen transportbedrijf. Echter kwam hij er al snel achter dat dit niet zijn droombaan was. Die kwam hij drie jaar later tegen, tijdens het kijken van een video van een Turkse ‘autopimper’. Toen wist hij wat zijn roeping was. Hij besloot een jaar lang in de leer te gaan bij de autopimper in Turkije.

Toen begon de jonge ondernemer in 2020 zijn eigen autopimp-bedrijf, waar hij zijn business uitvoerde in een donkere garagebox van 13 m². Ondertussen is zijn zaak uitgegroeid naar het drie verdiepingen tellende pand aan de Gezelstraat in Naaldwijk. Daar pimpt hij de auto’s van voetballers, rappers en BN’ers voor ‘een paar K’.

Gözüberk start een YouTube-serie

Om zijn geweldige werk te laten zien, is Gözüberk van plan binnenkort een eigen serie op zijn YouTube-kanaal te starten, genaamd ‘Pimp My Waggie’. Hier neemt hij een voorbeeld aan het Amerikaanse MTV-programma ‘Pimp My Ride’, waar oude en verroeste auto’s worden omgetoverd tot glimmende vierwielers. Echter zal Gözüberk veel meer laten zien: van oude, roestige auto’s opknappen tot het toevoegen van dure details aan de luxe sportwagen van een bekende voetballer, Gözüberk doet het allemaal.

En ondanks de kosten die dat met zich meebrengt, blijven de BN’ers bij KBG Customz langskomen. “Ze hebben geld en schrikken niet. Dit is eigenlijk echt een Dubai-branche”, aldus Gözüberk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door KBG Customz (@kbgcustomz)