De Nederlandse vleugelspeler, Noa Lang, kocht twee maanden geleden een prachtige villa in Waalre. Lang kwam afgelopen zomer terug naar de Eindhovense club PSV vanaf Club Brugge. Eerder speelde Lang in de Eredivisie voor FC Twente en Ajax. Momenteel kampt de PSV’er met een vervelende hamstringblessure waardoor hij voor een langere tijd geblesseerd is. Echter weerhield dit hem niet om een prachtige nieuwe woning aan te schaffen op een korte afstand van het Phillips-stadion.

Nummer van Lang levert bijna € 30.000 op voor verbouwing woning

De Oranje-international weet daarnaast niet alleen te scoren op het voetbalveld. De voetballer bracht onder de naam ‘Noano’ een nummer uit genaamd ‘7k op je feestje’. Het nummer ging viraal op TikTok en is inmiddels ruim 8 miljoen keer geluisterd op Spotify. Als artiest op Spotify verdien je rond de € 3.500 per miljoen streams. Met het nummer wist de voetballer dus al bijna € 30.000 binnen te slepen, een leuke bijdrage voor de verbouwing van zijn nieuw aangeschafte woning.

Woning Noa Lang

Bron: Bekende Buren

Noa Lang kocht een prachtige twee-onder-een-kapwoning in Waalre. Waalre is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant en grenst zuidelijk aan Eindhoven. De gemeente waar Noa Lang onderdeel van wordt, telt bijna 18.000 inwoners. Wanneer Lang in zijn nieuwe woning woont, zal het lastig worden om te laat te verschijnen in het stadion of op het trainingscomplex van de Eindhovenaren. De villa van Lang ligt op een kleine twintig minuten rijden van het Phillips stadion en PSV Campus De Herdgang.

Noa Lang schaft een villa aan van maar liefst € 1.350.000

De karakteristieke en ruime eengezinswoning, aangeschaft door de nummer zeven van PSV, beschikt over een woonoppervlakte van 129 m2 en heeft een inhoud van 465 m3. De woning staat op een ruim perceel met een oppervlakte van maar liefst 836 m2. De woning is gebouwd in het jaar 1938 en heeft een energielabel A. Noa Lang heeft de woning volgens Bekende Buren gekocht voor € 1.350.000 en hoefde hiervoor niet langs de bank voor een hypotheek. Bij PSV verdient de Oranje-international bijna € 2 miljoen per jaar aan salaris. Momenteel heeft de woning een gedateerd interieur, maar dit zal door Lang waarschijnlijk compleet onder handen worden genomen.

Noa Lang villa

Bron: Bekende Buren

Afgelopen zomer was zijn teamgenoot, Luuk de Jong, hem al voor. De spits van PSV kocht een kast van een woning in Eindhoven. De best betaalde speler van de club sloeg € 1,77 miljoen stuk op een stijlvol ingericht pand. Hij kocht een woning met een woonoppervlakte van maar liefst 301 m2. De woning van Luuk beschikt over zes slaapkamers en vier badkamers verdeeld over drie woonlagen. Om de woning is een prachtig aangelegde tuin te vinden, wat dit de perfecte woning maakt voor de spits van PSV samen met zijn partner Lizanne van Zutven en hun zoontje. De twee teamgenoten kunnen makkelijk bij elkaar op de koffie, in een klein kwartiertje kunnen ze al op de stoep staan bij elkaar.

Kijk voor meer foto’s van de nieuwe woning van Noa Lang op de site van Bekende Buren.