De voormalig captain van Ajax, Dusan Tadic, gaat zijn woning in Amsterdam verhuren. De Servische voetballer maakte afgelopen zomer de overstap naar de Turkse voetbalclub Fenerbahçe. De voetballer woonde in zijn tijd in een dubbel benedenhuis in Amsterdam bij het museumkwartier. De woning beschikt over maar liefst 191 m² woonoppervlak en is voorzien van vijf slaapkamers, twee badkamers, een wasruimte, tuin, balkon, luxe keuken en airconditioning. De ruime stadswoning in het hart van Amsterdam Oud-Zuid moet de Servische international € 7.950 per maand gaan opleveren.

Dusan Tadic zet zijn woning in het hart van Amsterdam Oud-Zuid in de verhuur

Dusan Tadic speelde bij Ajax van 2018 tot en met 2023. In deze periode boekte de aanvoerder van de club grote successen. Dusan Tadic speelde in de punt van de aanval tijdens het grote succes in de Champions League, waar de club uit Amsterdam strandde in de halve finale. De aanvoerder scoorde meer dan 100 keer voor zijn club, maar aan al het mooie komt een eind. In het seizoen van 2022/23 kreeg Tadić concurrentie van Brobbey en Bergwijn. Dusan speelde hierdoor vaak op verschillende posities en raakte in slechte vorm. In de zomer van 2023 besloot Tadić de overstap te maken naar de Turkse voetbalclub Fenerbahçe. Nu hij op zijn plek zit in Turkije heeft hij volgens Bekende Buren besloten zijn woning in Oud-Zuid te verhuren. Ex-collega Steven Berghuis gooide kort geleden ook zijn appartement in de verhuur via Funda.

Woning Dusan Tadic

Wanneer u besluit de woning te huren krijgt u hier het volgende voor terug. Het is een ruime stadswoning met een woonoppervlakte van 191 m² in het hart van Amsterdam Oud-Zuid. De woning is direct opleverbaar en in overleg is het mogelijk om de woning gemeubileerd, deels gemeubileerd of gestoffeerd opgeleverd te krijgen. De woning, welke tevens op Funda staat, is gelegen aan het begin van de Van Eeghenstraat. Het Vondelpark, Museumkwartier, Rijksmuseum, restaurants, winkels en bars zijn allemaal op steenworp afstand. Als u hier komt te wonen kunt u genieten van al het moois dat Amsterdam te bieden heeft. De wijk waar de woning zich bevindt staat ook bekend om zijn rust. U kunt zich dus volledig terugtrekken en van de rust genieten in de woning.

Ruime stadswoning die beschikt over alles wat u nodig heeft

In deze ruime woning heeft u de beschikking tot vijf slaapkamers, twee badkamers, een wasruimte, tuin, balkon, luxe keuken en airconditioning. Wanneer u de woning betreedt komt u terecht in een hal met hierin een los toilet en trappen naar de eerste verdieping en de kelder. Via de grote stalen dubbele deuren kunt u via de hal de woonkamer betreden. De woonkamer loopt van de voor- tot de achterzijde van het pand. In de woonkamer ligt een fraaie eikenhouten vloer, gelegd in een Hongaarse punt. In de woonkamer vindt u ook een luxe open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van hoogwaardige inbouwapparatuur. Zo beschikt de keuken over een wijnkoelkast en een Quooker kraan. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een overdekt balkon. Vanaf het balkon kunt u door middel van een trap de tuin betreden.

Woning Dusan Tadic

Op de eerste etage van de woning bevindt zich een hal met hieraan een tweede toilet, twee ruime slaapkamer en een derde kleinere slaapkamer. Ook kunt u hier een en suite masterbadkamer vinden met dubbele wastafel, ligbad en douche. Op de eerste verdieping bevindt zich ook een balkon over de volle breedte van het pand. In de kelder van het huis bevindt zich een hal met toilet, een berging, badkamer en nog twee ruime (slaap)kamers. In de kelder vindt u ook nog een tweede masterbadkamer met dubbele wastafel, douche, ligbad en derde toilet. Vanuit de kamer aan de achterzijde van het pand heeft u toegang tot de tuin van 50 m².

Bekijk de volledige advertentie en meer foto’s van het appartement via Funda.