Een van de ster spelers van Ajax, Steven Berghuis, verhuurt zijn luxe appartement in Rotterdam. Het appartement waar Berghuis woonde in de tijd dat hij nog speelde voor het Rotterdamse Feyenoord, heeft een adembenemend mooi uitzicht over water en stad met balkon en gelegen op de 27e verdieping. Het appartement bevindt zich in het complex ‘De Rotterdam’, een icoon in Rotterdam naar ontwerp van Rem Koolhaas. De toren staat aan de Nieuwe Maas, naast de Cruise Terminal.

Berghuis vraagt een huurprijs van € 3.950 voor appartement met prachtig uitzicht

De Ajacied is momenteel in vorm. Berghuis wist afgelopen zaterdag nog te scoren tegen de koploper van de Eredivisie PSV. Hij doet het dit seizoen een stuk beter sinds de komst van de nieuwe trainer, John van ’t Schip. Voordat Berghuis de overstap maakte naar Ajax, voetbalde hij bij aartsrivaal Feyenoord. In de tijd dat hij bij Feyenoord voetbalde, woonde hij in een schitterend appartement aan de Nieuwe Maas, welke hij volgens Bekende Buren nu gaat verhuren. De Nederlandse international – wiens vriendin overigens de dochter van een multimiljonair is – voetbalt intussen al drie jaar voor de Amsterdammers en het is dus niet vreemd dat het Rotterdamse appartement in de verhuur komt. Berghuis kocht namelijk een jaar geleden een statige villa van een Nederlandse voetbaltrainer in Amstelveen.

Apppartement Steven Berghuis

Voor een huurprijs van € 3.950 krijgt u een prachtig gelegen en volledig gemeubileerd hoekappartement, zo verraadt de advertentie op Funda. Het uit drie kamers bestaande appartement van Steven Berghuis, heeft een woonoppervlakte van 150 m². In dit woonoppervlakte vindt u een ruime woonkamer met grote raampartijen. In de ruime woonkamer vindt u daarnaast een moderne en open keuken. De keuken bestaat uit een kookeiland en beschikt over alle nodige inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer heeft u ook toegang tot het pandbrede balkon door een schuifpui. Vanaf dit balkon kunt u heerlijk genieten van het prachtige uitzicht over de Nieuwe Maas en de stad Rotterdam.

Fulltime service manager tot uw beschikking

De hoofdslaapkamer van het appartement beschikt over een vaste kastenwand en wandmeubel met een led televisie. In de tweede slaapkamer van het appartement bevindt zich ook een vaste kastenwand. In het appartement, op de zesentwintigste verdieping, vindt u voor de rest een wasruimte, een modern toilet met fontein en een ruime badkamer met inloopdouche, een tweede toilet, dubbele wastafel en een ligbad. Alle ruimtes in dit appartement zijn op een uitstekende manier afgewerkt. Daarnaast kunt u gebruik maken van een externe berging van 6 m² op de zevenentwintigste verdieping.

Funda Steven Berghuis
Bekijk de volledige advertentie en meer foto’s van het appartement via Funda.