Voetballer Steven Berghuis is de afgelopen dagen weer volop in het nieuws. De geboren Apeldoorner was rondom de Klassieker tussen Feyenoord en Ajax wederom het mikpunt van bedreigingen en spreekkoren, nadat hij in 2021 de pikante overstap van de Rotterdammers naar de Amsterdammers maakte. Ook zijn familie en gezin kreeg daarmee te maken. Zo ook de vriendin van Berghuis, de dochter van een miljardair en een prominent Quote 500-lid.

Steven Berghuis in het middelpunt van de aandacht

Tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord in januari viel de naam van Berghuis constant. Niet alleen werd zijn rol in de Klassieker breed uitgemeten in de media, ook werd de aanvaller massaal uitgefloten door de fans van zijn vorige werkgever toen hij het heilige gras in De Kuip betrad met het shirt van de Amsterdammers. Dit jaar was het voor het eerst sinds het uitbreken van de coronapandemie dat de Klassieker weer met publiek werd gespeeld.

Na afloop van de wedstrijd oogstte Berghuis lof met een zeer volwassen interview bij ESPN, waarin hij zich openlijk uitsprak over de rol van de media in de bedreigingen, waarbij hij zelfs namen noemde. Ook vertelde hij wat de bedreigingen en de spreekkoren met hem en zijn familie deden.

Vriendin Berghuis dochter van Quote 500-lid

Ook de vriendin van de voetballer kreeg te maken met doodsbedreigingen, en datzelfde geldt zelfs voor zijn nog jonge dochters Lizzy en Joy. De vriendin van de voetballer is Nadine Bamberger, de twee hebben al enkele jaren een relatie. Over haar is verder vrij weinig bekend.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Berghuis (@stevenberghuis)

Wat wél bekend is, is de naam van haar vader, Lesley Bamberger, een miljardair en Quote 500-lid. Hij is de eigenaar van Kroonenberg Groep, een groot vastgoedbedrijf. Bamberger is daarnaast groot geldschieter van de Keuken Kampioen Divisie-club Almere City. Naar verluidt heeft hij een geschat vermogen van zo’n € 1,9 miljard, waardoor hij net buiten de top 10 in de prestigieuze lijst valt.