In de hedendaagse voetbalwereld draait het niet alleen om de actie op het veld, spelers streven ook naar opwinding en stijl buiten de grenzen van het voetbalveld. Een van de opmerkelijkste en grootste persoonlijkheden in de voetbalwereld doet hier ook aan mee. De Zweedse aanvaller Zlatan Ibrahimović, bekend om zijn flair en onderscheidende persoonlijkheid, verraste hij onlangs vriend en vijand door te verschijnen in een wel heel opvallende daily driver. De wereldspits verscheen namelijk in de Ferrari Purosangue. Met zijn vierwielaandrijving en een verbluffend maximumvermogen van maar liefst 725 pk, past deze krachtige machine perfect bij de dynamische speelstijl en het onverschrokken karakter van Zlatan.

Zlatan Ibrahimović beschikt nu over een exclusieve Ferrari Purosangue

Zlatan Ibrahimović, geboren in Zweden, is een van de meest iconische en gerespecteerde voetballers van zijn generatie. Met een carrière die zich uitstrekt over enkele van de grootste clubs ter wereld, waaronder FC Barcelona, AC Milan, Paris Saint-Germain en momenteel AC Milan, heeft Ibrahimović talloze records gebroken en prijzen gewonnen op zowel nationaal als internationaal niveau. Zijn kenmerkende speelstijl, gekenmerkt door zijn ongeëvenaarde techniek, kracht en doelgerichtheid, heeft hem een ​​plek verdiend als een van de grootste spelers aller tijden. Buiten het veld staat Ibrahimović bekend om zijn charisma, zelfvertrouwen en unieke persoonlijkheid, waardoor hij een van de herkenbaarste en geliefde figuren in de voetbalwereld is geworden. Het is dan ook zeker niet de eerste keer dat Zlatan verschijnt in een Ferrari. De Zweedse voetballer zegt zelf verslaafd te zijn aan Ferrari’s en Volvo’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Radio Rossonera (@radiorossonera)

De keuze van Zlatan Ibrahimović voor de Ferrari Purosangue als zijn dagelijkse auto is geen verrassing voor degenen die bekend zijn met zijn liefde voor luxe en snelheid. Als een van ’s werelds meest gerespecteerde en iconische voetballers, staat Ibrahimović bekend om zijn voorliefde voor hoogwaardige voertuigen en zijn onberispelijke gevoel voor stijl. Met de Ferrari Purosangue voegt Zlatan Ibrahimović een nieuw hoofdstuk toe aan zijn automotive avonturen, waarbij hij kiest voor een voertuig dat net zo opvallend en krachtig is als hijzelf. De Ferrari Purosangue is misschien wel de beste auto in de wereld van luxe SUV’s. Met zijn kenmerkende Italiaanse ontwerp, gecombineerd met de ongeëvenaarde prestaties waar Ferrari om bekend staat, vertegenwoordigt de Purosangue het summum van stijl, comfort en snelheid op vier wielen.

Startprijs van maar liefst € 533.668

Een van de meest opvallende kenmerken van de Ferrari Purosangue is zijn unieke basis. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten, is de Purosangue niet zomaar afgeleid van een standaard SUV-platform. Waar modellen zoals de Lamborghini Urus, Porsche Cayenne en Bentley Bentayga hun roots delen met de Volkswagen Touareg, heeft Ferrari gekozen voor een andere benadering. De Purosangue is gebaseerd op het platform van de Ferrari Roma, een sportwagen van het hoogste kaliber. Door dit te combineren met een vergroot platform, biedt de Purosangue een unieke mix van kracht, prestaties en comfort die ongeëvenaard is in zijn klasse. Een meester onder de SUV’s voor een meesterlijke voetballer. De prijs van deze bolide is maar liefst € 533.668.

Onder de motorkap van de Ferrari Purosangue ligt een indrukwekkende F-140-motor, afgeleid van de legendarische Ferrari Enzo. Met een atmosferische V12-motor en een vermogen variërend van 800 tot 840 pk, biedt de Purosangue een verbazingwekkende prestatiecapaciteit. Ondanks dat het vermogen van de Purosangue op 725 pk blijft, is de focus verschoven naar een indrukwekkend koppel van 716 Nm. Deze kracht wordt efficiënt overgebracht via een automatische transmissie met dubbele koppeling en acht voorwaartse versnellingen, geplaatst op de achteras voor optimale gewichtsverdeling. Met een gewicht van 2200 kg biedt de Purosangue niet alleen een buitengewone rijervaring, maar ook verbazingwekkende prestaties. Met een acceleratie van 0 tot 100 km/u in slechts 3,3 seconden en een topsnelheid van 310 km/u, toont de Ferrari Purosangue zijn ware aard als een krachtige en dynamische SUV.