Een ongeëvenaard juweel aan de oevers van de Reeuwijkse Plassen, een adembenemend landhuis dat opnieuw te koop staat voor degenen die op zoek zijn naar luxe en verfijning. Dit buitengewone pand, gelegen op een schilderachtige locatie aan de rand van Reeuwijk, biedt een harmonieuze mix van exclusiviteit, privacy en adembenemende schoonheid. Het perceel, verspreid over 2350 vierkante m² en 220 m² water, herbergt een weelde aan voorzieningen, waaronder een majestueus hoofdgebouw met een souterrain, een dubbele garage met woonruimte, kantoorruimte en een botenhuis met een elektrische botenlift.

€ 2 miljoen verlies in drie jaar tijd

Het is niet de eerste keer dat dit unieke landhuis aan Reeuwijkse Plassen in de verkoop verschijnt. Eerder is de woning al te koop aangeboden via Funda voor een stuk hoger bedrag. De vorige keer verscheen dit adembenemend landhuis in de verkoop voor maar liefst € 6.350.000, de woning wordt nu aangeboden voor ‘slechts’ € 4.550.000. Degene wie de villa heeft gekocht maakt dus bijna € 2 miljoen verlies in drie jaar tijd. Onze enige echte Floris Wyers nam ook al eerder een housetour op in deze megalomane villa aan de Reeuwijkse Plassen. In deze spectaculaire housetour worden alle hoogtepunten van dit landhuis aangehaald.

Landhuis Reeuwijkse Plassen

Bron: Funda

Dit schitterende landhuis, gelegen aan de rand van Reeuwijk, biedt een weelderige levensstijl en een unieke combinatie van luxe en comfort. Gelegen op een prachtige locatie, is het landhuis gekenmerkt door absolute privacy en een adembenemend uitzicht op de Reeuwijkse Plassen, terwijl het toch slechts een steenworp afstand is van de centrale voorzieningen van Gouda en Reeuwijk. Elk moment voelt hier als een vakantie, met een overvloed aan ontspanningsmogelijkheden binnen handbereik.

Efficiënte energievoorziening door maar liefst 94 zonnepanelen

Binnenin het landhuis zijn technologische innovaties gecombineerd met luxe en comfort, wat resulteert in een weelderige en functionele leefomgeving. Ledverlichting baant zich een weg door elke ruimte, waardoor een sfeer van warmte en uitnodiging ontstaat, terwijl vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur in elke hoek van het huis, zelfs op de koelste dagen. Een geavanceerd centraal muzieksysteem voorziet elke kamer van de perfecte soundtrack voor elke gelegenheid, terwijl de indrukwekkende reeks van 94 zonnepanelen niet alleen bijdraagt aan duurzaamheid, maar ook zorgt voor een efficiënte energievoorziening voor het hele landgoed.

Landhuis Reeuwijkse Plassen

Bron: Funda

Het interieur van het landhuis ademt een tijdloze elegantie en verfijning uit, met riante open haarden die een knusse ambiance creëren en de ruimtes doordringen met een warm gloeiend vuur. Een majestueuze hal begroet gasten met grandeur en stijl, terwijl de luxueuze woonkeuken een centrale ontmoetingsplaats vormt voor culinaire avonturen en gezellig samenzijn. Elke kamer is doordrenkt met natuurlijk licht en biedt een weids uitzicht op de weelderige tuinen en de serene wateren van de Reeuwijkse Plassen.

Adembenemend uitzicht over de glinsterende wateren van de Reeuwijkse Plassen

Het landgoed strekt zich uit over meer dan alleen het majestueuze woonhuis, het omvat ook een uitgestrekt souterrain, een dubbele garage met woonruimte, kantoorruimte en een botenhuis met een handige elektrische botenlift. Een schilderachtig terras, compleet met verwarmde buiten terrasvloeren en een luxueuze jacuzzi, nodigt uit tot al fresco dineren en gezellig samenzijn, terwijl men geniet van het adembenemende uitzicht over de glinsterende wateren van de Reeuwijkse Plassen. Met een royale 2350 m² grond en een verkwikkende 220 m² water kunt u werkelijk alles doen in deze heerlijke omgeving.

Landhuis Reeuwijkse Plassen

Bron: Funda

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via Funda.