Televisielieveling Lieke van Lexmond heeft haar statige herenhuis in het prestigieuze Amsterdam Oud-Zuid te koop gezet. Dit luxueuze pand aan het geliefde Vondelpark, oorspronkelijk aangeschaft voor een indrukwekkend bedrag, onderging een adembenemende transformatie. Na enige tijd in stille verkoop te hebben gestaan, heeft Lieke van Lexmond nu de vraagprijs verlaagd met een aantrekkelijke korting. Potentiële kopers kunnen nu genieten van alle luxe en comfort van dit historische pand voor een gereduceerde prijs.

Lieke van Lexmond geeft korting van maar liefst € 460.000

Lieke van Lexmond, een bekende naam in de Nederlandse entertainmentindustrie, heeft haar veelzijdigheid bewezen als model, actrice, zangeres en presentatrice. Met haar opvallende verschijning en talent heeft ze vele harten veroverd, van haar rol in GTST tot haar deelname aan Idols. Lieke is tegenwoordig getrouwd met Bas van Veggel, na eerder een relatie te hebben gehad met Jeroen van Rietbergen. Ze staat bekend om haar veelzijdigheid en heeft in verschillende televisieprogramma’s en producties gestaan. Een tijd geleden kwam Lieke echter ook in opspraak vanwege haar betrokkenheid bij de verkoop van ‘neppe’ edelstenen en spirituele kalenders onder de naam Moonsisters.

lieke van lexmond huis

Bron: MVA

Lieke van Lexmond en haar echtgenoot Bas van Veggel betraden in 2014 het luxueuze vastgoedlandschap door een statig herenhuis in het prestigieuze Amsterdam Oud-Zuid aan te schaffen. Destijds is het prachtige pand, gelegen aan het geliefde Vondelpark, voor een indrukwekkend bedrag van maar liefst € 1.625.000 miljoen verworven. Na flinke investeringen om het pand volledig te renoveren, hebben ze het huis met zorg en smaak omgetoverd tot een adembenemende woonplek. Echter, onlangs heeft Lieke van Lexmond besloten om afstand te doen van deze bijzondere woning en heeft deze te koop gezet voor een vraagprijs van € 5.440.000. Echter, na een periode in stille verkoop te hebben gestaan voor € 5,6 miljoen, heeft Lieke nu besloten om de vraagprijs te verlagen naar € 4.980.000, waarmee een aantrekkelijke korting van maar liefst € 460.000 wordt geboden volgens Bekende Buren.

Waar juweeltje te midden van het bruisende Amsterdam

Een majestueus herenhuis aan de rand van het prachtige Vondelpark, met zijn elegante gevel en statige uitstraling. Bij het betreden van dit betoverende pand wordt u verwelkomd door een weelde aan ruimte en luxe. Het herenhuis strekt zich uit over vijf vorstelijke woonlagen, die met elkaar verbonden zijn door een imposante lift. De bel-etage, de eerste verdieping van dit prachtige pand, verwelkomt u met een weelderige lounge en een stijlvolle werkruimte die tevens dienst kan doen als eetkamer. Achteraan vindt u een serene veranda met een adembenemend uitzicht op het uitgestrekte groen van het Vondelpark. De keuken bevindt zich op de tuinverdieping en is een ware oase voor culinaire creaties, omringd door een overvloed aan bergruimte en een uitnodigende werk- of logeerkamer. Het souterrain biedt daarnaast een sfeervolle woonkeuken, een gezellige werkkamer en een overvloed aan opbergruimte.

lieke van lexmond eetkamer

Bron: MVA

Op de tweede verdieping bevinden zich twee royale kinderkamers, die zijn voorzien van een ruime en complete badkamer. De derde verdieping, met zijn hoge kap en prachtige spanten, biedt een veelzijdige ruimte die perfect is voor een atelier of fitnessruimte. Daarnaast is er nog een riante slaapkamer met douche en wastafel, ideaal voor gasten of als extra verblijf. Ook de wasruimte heeft hier een plekje gevonden, waardoor het dagelijkse leven naadloos kan worden georganiseerd. De tuin, een weelderige oase van rust en groen, grenst aan de keuken en biedt een zonnige en intieme plek om te ontspannen, omgeven door de rustgevende geluiden van de natuur. Met zijn ligging direct aan het park is deze unieke woning een waar juweeltje te midden van het bruisende Amsterdam.

Voor meer foto’s en informatie kunt u de volledige advertentie bekijken via de website van MVA.