Televisielieveling Lieke van Lexmond heeft haar statige huis in het prestigieuze Amsterdam Oud-Zuid te koop gezet. Dit prachtige herenhuis, gelegen aan het geliefde Vondelpark, werd in 2014 door Lieke en haar partner Bas van Veggel gekocht voor een indrukwekkend bedrag van maar liefst 1.625.000 miljoen euro. Ze hebben destijds flink geïnvesteerd om het pand volledig op te knappen en het resultaat is werkelijk adembenemend.

Wie is Lieke van Lexmond?

Lieke van Lexmond is een alleskunner pur sang; model, actrice, zangeres, presentatrice. Van GTST tot Idols, er is geen studio in Hilversum die Lieke niet gezien heeft. Ze is tegenwoordig getrouwd met Bas van Veggel, maar ging hiervoor met Nederland’s favoriete toetsenist, Jeroen van Rietbergen. Die ging er echter vandoor met Linda de Mol, dus achteraf gezien mag Lieke in haar handjes wrijven.

Daarnaast kwam ze recentelijk in opspraak wegens het verkopen van ‘neppe’ edelstenen en spirituele kalenders. Maargoed, dat is blijkbaar wel lucratieve business.

Het Amsterdamsche pand in kwestie

Hoewel Lieke en Bas met pijn in hun hart afscheid zullen nemen van dit bijzondere huis, hebben ze besloten om het te koop aan te bieden voor een vraagprijs van 5.440.000 euro. In 2022 hebben ze er nog een hypotheek opgenomen ter waarde van 4 miljoen euro, waardoor er nu maximaal 1.440.000 euro winst mogelijk is.

De potentiële koper mag zich verheugen op een werkelijk prachtig herenhuis met een woonoppervlakte van maar liefst 354 vierkante meter. Het huis telt in totaal twaalf kamers, waaronder vijf luxe slaapkamers, meerdere stijlvolle badkamers en diverse ruime werkkamers.

    lieke van lexmond huis

Het herenhuis strekt zich uit over vijf weelderige woonlagen die moeiteloos met elkaar verbonden zijn door middel van een lift. De tuin is al even imposant en bevindt zich op het zuiden, waardoor je hier optimaal kunt genieten van de zon.

Eerder was het herenhuis in de stille verkoop gezet voor een prijs van 5,6 miljoen euro. Nu is er echter een aantrekkelijke korting gegeven van maar liefst 160.000 euro! Daar kunt u het pandje best aardig mee verbouwen. Maar wellicht acht u dat niet nodig, neem zelf maar een kijkje en laat u betoveren door het unieke gebouw.

lieke van lexmond tuin

lieke van lexmond eetkamer

pand amsterdam zuid

amsterdam zuid prachtig gebouw