Zakenman Michel Perridon heeft een spectaculaire primeur, hij is de eigenaar van de allereerste Rimac Nevera in Nederland. Dit meesterwerk van technologische innovatie, rechtstreeks overhandigd door de geniale bedenker Mate Rimac, vertegenwoordigt de toekomst van elektrisch rijden. Met zijn verbluffende prestaties en exclusieve karakter belooft de Rimac Nevera niet alleen een revolutie op de weg, maar ook een symbool van grenzeloze vooruitgang.

Michel Perridon verwerft de sensationele Rimac Nevera

Michel Perridon, een naam synoniem met ongeëvenaard ondernemerschap en grensverleggende visie, heeft zijn stempel gedrukt op zowel de zakelijke als de autowereld. Vooral bekend als de visionaire oprichter van Trust (Gaming), een pioniersmerk in digitale lifestyleaccessoires, heeft Perridon in 1983 de fundamenten gelegd voor wat uitgroeide tot een internationale grootmacht. Zijn succesverhaal weerspiegelt niet alleen zijn toewijding aan het creëren van value-for-money-producten, maar ook zijn vermogen om te gedijen in een steeds veranderend zakelijk landschap.

Rimac Nevera rimac nevera

Bron: Rimac

Na de verkoop van zijn levenswerk in 2018, waarbij Trust werd overgenomen voor een indrukwekkende som van minimaal € 200 miljoen, heeft Perridon zichzelf opnieuw uitgevonden als een veelzijdige investeerder en persoonlijkheid. Als lid van de Quote 500 heeft hij zijn markering achtergelaten in de wereld van de Nederlandse rijkdom. Maar het is zijn passie voor ondernemen, gecombineerd met zijn liefde voor snelheid en luxe, die hem verder drijft, zoals blijkt uit zijn gepassioneerde toewijding aan het verzamelen van Bugatti’s en nu, de verwerving van de sensationele Rimac Nevera.

0 tot 100 kilometer per uur in minder dan 2 seconden

De Rimac Nevera, een gedurfd meesterwerk van technologische perfectie en esthetische pracht, vertegenwoordigt de grensverleggende visie van Mate Rimac, de briljante geest achter het gelijknamige Kroatische autobedrijf. Als een van de exclusiefste elektrische supercars ter wereld, belichaamt de Nevera het summum van snelheid, luxe en innovatie. Met een beperkte productie van slechts 150 exemplaren, vervaardigd met de hand in de hypermoderne Rimac-fabriek in Kroatië, is elke Nevera een uniek kunstwerk op vier wielen. Wat de Rimac Nevera echt onderscheidt, is zijn verbluffende prestatievermogen. Met een verbluffende acceleratie van 0 tot 100 kilometer per uur in minder dan 2 seconden, katapulteert deze elektrische krachtpatser zijn bestuurder naar een ongekende snelheid. Maar de indrukwekkende cijfers stoppen daar niet, met een topsnelheid van 412 kilometer per uur is de Nevera niet alleen de snelste elektrische auto ter wereld, maar concurreert hij ook moeiteloos met de meest elite-supercars op de planeet.

Rimac Nevera rimac nevera

Bron: Rimac

Onder de gestroomlijnde carrosserie van de Rimac Nevera schuilt een verbluffend staaltje technologische innovatie. Met een geavanceerd vierwielaangedreven systeem dat elk wiel afzonderlijk aanstuurt, biedt de Nevera ongeëvenaarde grip en wendbaarheid, zelfs bij extreme snelheden. Maar het zijn niet alleen de prestaties die indruk maken; de Nevera is ook een pionier op het gebied van batterijtechnologie. Met zijn krachtige batterijpakket, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende autofabrikanten zoals Porsche, biedt de Nevera een indrukwekkend rijbereik en oplaadsnelheid, waardoor elektrisch rijden naar nieuwe hoogten wordt gestuwd. Met elk aspect doordrenkt van pure perfectie, vertegenwoordigt de Rimac Nevera niet alleen de toekomst van de auto-industrie, maar ook een ware revolutie op wielen.