Na een oefenwedstrijd tussen Slovenië en Portugal, waarin Cristiano Ronaldo teleurgesteld de catacomben in stoof, biedt een hotel in Ljubljana een unieke kans. Het Grand Plaza Hotel veilt namelijk het bed waarin de Portugese superster overnachtte voor het goede doel. Met een startbod van 5000 euro hoopt het hotel via deze bijzondere actie fondsen te werven voor een nobel doel, terwijl fans de kans krijgen om een onvergetelijke ervaring te beleven.

Hotel in Ljubljana ziet een kans in overnachting van Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo, een naam die geen introductie behoeft, is een Portugese linksbuiten die de status van wereldster heeft bereikt. Met een indrukwekkende carrière bij verschillende voetbalclubs heeft hij niet alleen sportieve successen behaald, maar ook op financieel gebied. Zijn overstap naar Al-Nassr in december 2022 leverde hem het hoogste salaris ooit op in de geschiedenis van het voetbal, waardoor hij zichzelf nu de best betaalde sporter ter wereld mag noemen. De wereldspits scoorde deze week nog drie keer en gaf twee assists in slecht 44 minuten tijd, bij zijn nieuwe club Al-Nassr.


Vorige week dinsdag stond Portugal tegenover Slovenië voor een oefenwedstrijd, een duel dat voor Cristiano Ronaldo snel vergeten moest worden. De topvoetballer stapte na het laatste fluitsignaal woest de catacomben in. Hij was kwaad vanwege de 2-0 nederlaag van Portugal en omdat hij vond dat hij recht had op twee strafschoppen. Zijn frustratie was duidelijk zichtbaar, maar helaas mocht het niet baten. Echter zag een hotel in Ljubljana hier een prachtige kans ontstaan.

Startbod van € 5000 voor bed van Ronaldo

Als gastverblijf voor de voltallige Portugese selectie markeerde dit een onvergetelijke gebeurtenis voor het hotel in Slovenië. De aanwezigheid van de supersterren bracht een sfeer van opwinding en exclusiviteit met zich mee, die het prestigieuze vijfsterrenhotel, gelegen in de hoofdstad Ljubljana, niet onopgemerkt voorbij liet gaan. Als reactie hierop besloot het hotel om het meeste te halen uit dit bijzondere bezoek. Het zal namelijk het bed waarin Cristiano Ronaldo sliep veilen voor het goede doel. “Zijn bezoek was niet alleen speciaal en uniek voor ons als hotel, maar ook voor alle voetbalfans over de hele wereld. Daarom voorzien we deze exclusieve verrassing waar iedereen aan kan deelnemen. Want we weten niet wanneer Ronaldo nog eens naar Slovenië zal komen,” verklaarde een woordvoerder van het hotel volgens het AD.

Het startbod voor de veiling is vastgesteld op € 5000, maar het hotel streeft ernaar om zoveel mogelijk op te halen voor het goede doel. Daarom werkt het nauw samen met een gerenommeerd mediabedrijf om de campagne uitgebreid in de markt te zetten en het bewustzijn te vergroten. De verwachting is dat de veiling eind deze maand van start zal gaan. Als voorproefje van wat komen gaat, heeft het hotel alvast een foto vrijgegeven van het bed waarin Ronaldo heeft geslapen.