Jake Paul is een naam die u wellicht bekend in de oren zal klinken – of niet als u niet zo’n hoge pet op heeft van moderne media. Hoe dan ook, de Amerikaan is één van de grootste internetsensaties op dit moment en heeft ruim 26 miljoen volgers op Instagram. Ook is hij steenrijk, en beschikt hij over een eigen privéjet. Deze werd onlangs geraakt door de bliksem, en daarbij stond de Amerikaan doodsangsten uit.

Waar kunt u Jake Paul van kennen?

De 27-jarige Amerikaan Jake Paul is een YouTuber en professioneel kickbokser, maar wij kennen hem vooral als het liefje van schaatsster Jutta Leerdam. Hij begon zijn carrière met het plaatsen van video’s op Vine in september 2013 en had 5,3 miljoen volgers en 2 miljard views verzameld voordat de app stopte. Daarna stapte hij over op YouTube, waar hij één van de best verdienende content creators ter wereld is. In 2018 begon zijn professionele bokscarrière. Overigens is hij het jongere broertje van Logan Paul, ook al zo’n internetsensatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)

Enfin, Paul kreeg in Nederland zijn grootste bekendheid toen bekend werd dat hij een relatie kreeg met de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam, vorig jaar april. Sindsdien verschijnen er om de haverklap video’s van het kennelijk zeer verliefde koppel.

Paul heeft binnenkort een boksgevecht gepland staan tegenover niemand minder dan de enige echte Mike Tyson. Daar had hij een persconferentie voor. Van dat evenement onderweg naar huis werd Jake Paul zijn privéjet, waarin hij en een geheel gezelschap zich bevinden, geraakt door de bliksem. Daarop staat hij doodsangsten uit, zo verraadt een video die hij zelf op Instagram plaatste.

De Amerikaan staat doodsangsten uit in zijn privéjet

De vlucht was net opgestegen vanuit de Verenigde Staten en onderweg naar Puerto Rico, waar Paul in alle rust resideert om zich optimaal op het gevecht voor te bereiden. Op de gepubliceerde beelden is te zien dat het vliegtuig van Paul flink heen en weer gaat, waarop hij bidt tot de Griekse oppergod Zeus. Of de privéjet van Jake Paul geraakt werd door de bliksem of dat de inslag vlakbij in de lucht was, is niet helemaal duidelijk. Maar op het moment dat de bliksem vlakbij inslaat, bidt Paul meteen. De bokser vouwt zijn handen en richt zijn aandacht naar Zeus, de Griekse oppergod én meester van de bliksem. “Ik hou van jou, broer”, bidt Paul met een lach. Bekijk de beelden hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jake Paul (@jakepaul)