Jutta Leerdam, geboren op 30 december 1998, is een prominente Nederlandse schaatsster die wereldwijd bekendheid heeft vergaard. Met maar liefst 3,3 miljoen volgers op Instagram heeft ze een enorme fanbase opgebouwd. Haar succes beperkt zich echter niet alleen tot de schaatsbaan. In 2022 won ze de prestigieuze The Best Social Award in de categorie ‘Beste Sporter’. Laten we eens kijken naar de bronnen van haar inkomen en haar geschatte vermogen.

De carrière van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam geldt als een van de meest getalenteerde schaatssters van Nederland. In het seizoen 2016/2017 won de 25-jarige de wereldtitel allround bij het wereldkampioenschap voor junioren op de ijsbaan van Helsinki. Eind 2017 nam Leerdam deel aan het Olympisch kwalificatietoernooi op de 500m, maar wist zich niet te plaatsen voor deelname aan de Olympische Winterspelen 2018. Ze is sinds een tijd vooral in het nieuws vanwege haar veelbesproken relatie met Jake Paul, een Amerikaanse bokser en influencer.

Het maandelijkse inkomen van Jutta Leerdam varieert afhankelijk van verschillende factoren. Ten eerste speelt het prijzengeld dat ze ontvangt bij wedstrijden een belangrijke rol in haar financiële situatie. In 2020 ontving ze bijvoorbeeld een indrukwekkend bedrag van € 27.000 aan prijzengeld voor haar prestaties op het ijs.

Daarnaast spelen ook samenwerkingen op Instagram een significante rol in haar maandelijkse inkomen. Als influencer met een enorme volgersschare is ze aantrekkelijk voor merken die graag hun producten of diensten willen promoten. Deze samenwerkingen kunnen variëren in vergoeding, afhankelijk van factoren zoals de duur van de campagne, het bereik en de betrokkenheid van haar volgers.

Het vermogen van de schaatsster

Hoewel het exacte vermogen van Jutta Leerdam niet openbaar bekend is, wordt geschat dat dit tussen de € 1 en 5 miljoen ligt. Dit bedrag omvat haar inkomsten uit zowel haar schaatscarrière als haar influencer activiteiten op social media dat erg veel groeit sinds dat ze een relatie heeft met de erg beroemde influencer Jake Paul. Het vermogen van Jutta Leerdam is voornamelijk afkomstig uit haar indrukwekkende schaatscarrière en haar activiteiten als influencer op social media. Op Instagram werkt ze regelmatig samen met verschillende merken, waardoor ze extra inkomsten genereert. Deze samenwerkingen omvatten vaak het promoten van producten of diensten aan haar grote aantal volgers.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Het vaststellen van haar salaris is echter geen eenvoudige taak, gezien de verschillende factoren die hierbij een rol spelen. Naast het prijzengeld en de samenwerkingen op Instagram zijn er ook andere inkomstenbronnen waar we geen precieze informatie over hebben.

Desondanks blijft Jutta Leerdam een inspirerende figuur voor velen. Haar vastberadenheid, toewijding en talent hebben haar geholpen om zowel op het ijs als online succesvol te zijn. Ze heeft bewezen dat hard werken en passie kan leiden tot grote prestaties, zowel sportief als financieel.