Real Madrid wist enkele weken geleden de 36e landstitel uit de historie te behalen nadat naaste belager FC Barcelona een nederlaag leed. Afgelopen week werden de spelers van ‘de Koninklijke’ gehuldigd middels de welbekende open bus waarmee ze door de Spaanse hoofdstad werden gereden, en dat deden ze in stijl.

Real Madrid weet voor de 36e keer in de historie de landstitel te prolongeren

Real Madrid wist enkele weken geleden voor de 36e keer in haar bestaan de Spaanse landstitel te veroveren. Naaste belagers FC Barcelona en de verrassing van dit seizoen, Girona, waar Daley Blind onder contract staat, kunnen de Madrilenen niet meer inhalen. Het pleit werd beslecht toen de Madrilenen zelf wonnen van Cádiz, en Barcelona een dag later onderuit ging tegen datzelfde Girona. Het is sowieso hét jaar van Real Madrid. Onlangs wisten ze – wederom – de Champions League-finale te behalen, die op 1 juni tegen Borussia Dortmund gespeeld zal worden.

Enfin, de Madrileense landstitel werd begrijpelijkerwijs uitbundig gevierd. De sterren van Real alsook de geroemde trainer Carlo Ancelotti werden in een open bus door de stad gereden en lieten vol trots het geprolongeerde zilverwerk aan de vele duizenden fans op straat zien. En dat deden ze in stijl. U weet ongetwijfeld wel waar we het over hebben als we u vertellen dat we het idee krijgen dat Rolex een aardige vinger in de Madrileense pap heeft.

De Madrileense formatie viert de prolongatie in stijl

Als we foto’s van het feestje doorspitten, zien we het ene na het andere extravagante horloge voorbij komen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Verdediger Antonio Rüdiger betrappen we met een Rolex Daytona Platinum, collega-verdediger David Alaba spotten we met een Patek Philippe Annual Celandar ‘Blue’ 5205G. Rechtsbacks Dani Carvajal en Lucas Vázquez zien we met respectievelijk een Rolex Daytona ‘Paul Newman’ Oysterflex en een GMT Master II ‘Pepsi’ van staa; om de polsen. Linksback Ferland Mendy zien we met een Daytona Rainbow in roségoud.

Schuiven we een linie op naar het middenveld. De 38-jarige ster Luka Modrić spotten we met een Rolex DateJust ‘Green’ jubilee van staal, zijn jongere collega-middenvelder Aurélien Tchouaméni doet er met een Patek Phillippe Royal Oak Openworked Rainbow Frosted een schepje bovenop.

Ook de mannen van de voorhoede delen mee in de extravagantie. Sterspeler Vinicius Júnior paradeert met een Rolex Day-Date Green in een witgouden kleur, waar spits Joselu met een Rolex Daytona ‘Black’ van staal poseert. De Braziliaanse collega van Vinicius aan de andere kant, Rodrygo, maakt het festijn compleet met zijn Hublot Classic Fusion Orlinski.