Terwijl zijn voeten het veld in Spanje veroveren, heeft Daley Blind ook buiten de lijnen een indrukwekkende overwinning behaald. Recent zette de voetballer zijn penthouse in Amsterdam te koop, echter is de woning niet langer Blind zijn eigendom. In een verrassend snelle transactie heeft Blind zijn weelderige penthouse weten te verkopen voor een adembenemend bedrag en zelfs boven zijn oorspronkelijke vraagprijs. Met een buitengewone winst die zelfs zijn eigen verwachtingen overstijgt, laat Daley Blind zien dat hij niet alleen resultaat weet te boeken binnen de lijnen van een voetbalveld, maar ook daarbuiten.

€ 55.000 bovenop de vraagprijs voor penthouse van Daley Blind

Daley Blind, een levende legende in het voetbalrijk, heeft met zijn onmiskenbare talent en ontembare geestdrift een indrukwekkende erfenis opgebouwd. Als de trotse zoon van de Nederlandse voetbalgrootheid Danny Blind, begon zijn reis bij AFC Ajax, waar hij onder Frank de Boer vier landstitels veroverde. Na een glansrijk avontuur bij Manchester United in Engeland keerde de voetballer terug naar Ajax, waar hij tegen alle verwachtingen in de halve finale van de Champions League bereikte. Zijn korte uitstapje naar Bayern München in 2023 leidde tot een stralende transfer naar Girona, waar hij met dezelfde vastberadenheid zijn voetbaldroom nastreeft en zijn nieuwe ploeg tegen alle verwachtingen in naar de derde plaats heeft geleid.

Daley Blind Penthouse

Bron: AVM

Met een bewonderenswaardig gevoel voor vastgoed heeft Daley Blind zijn zeer luxueuze penthouse in Amsterdam te koop gezet voor een ambitieuze vraagprijs van € 5.750.000. Volgens BekendeBuren verwierf de voetballer ooit het penthouse via zijn Stichting Wapje voor een bescheiden bedrag van € 2.272.500. Met een ongelooflijke snelheid wist Blind een koper te vinden die bereid was maar liefst € 55.000 meer te betalen dan de gevraagde prijs, waardoor het penthouse uiteindelijk werd verkocht voor een indrukwekkende € 5.805.000. Deze opmerkelijke transactie vertaalt zich in een fenomenale winst van maar liefst € 3.525.000 euro voor de voetballer.

166 m² aan terrassen, inclusief een terras met jacuzzi

Daley Blind’s penthouse, gelegen op de 21e verdieping van het exclusieve appartementencomplex Xavier aan de Gustav Mahlerlaan op de Zuidas, biedt een weelderige levensstijl die elke verwachting overstijgt. Met een royaal oppervlak van circa 320 m² en maar liefst 166 m² aan terrassen, inclusief een jacuzzi-terras, is dit penthouse een symbool van luxe en exclusiviteit. Vanaf deze hoogte biedt het adembenemende panorama van Amsterdam een fenomenaal 360° uitzicht, waardoor de bewoners kunnen genieten van de schoonheid van de stad in al haar glorie. Het leven in Xavier wordt gekenmerkt door comfort en veiligheid, met een afgesloten parkeergarage met drie naast elkaar gelegen parkeerplaatsen, een oplaadunit en een ruime berging, evenals gemeenschappelijke fietsenstallingen op de begane grond.

Daley Blind Penthouse

Bron: AVM

Het penthouse zelf is een toonbeeld van verfijning en elegantie, met een indrukwekkende plafondhoogte van bijna 3,5 meter en verdiepingshoge ramen die overvloedig natuurlijk licht binnenlaten. De royale indeling creëert een gevoel van ruimte en vrijheid, waarbij de woonkamer een privé-oase biedt met panoramische vergezichten en een overvloed aan daglicht. De volledig uitgeruste leefkeuken, met toegang tot een groot balkon op het zuiden en een royaal kookeiland, nodigt uit tot culinaire hoogstandjes en gezellig samenzijn. De loungekamer, voorzien van een tweede keuken, leidt direct naar het ruime terras met jacuzzi, waar ontspanning en entertainment samenkomen. De master suite, compleet met een dressing room en privébadkamer, biedt toegang tot een tweede ruim terras, terwijl drie ruime slaapkamers, een tweede badkamer, bijkeuken annex waskamer, inpandige berging en hoogwaardige afwerkingselementen dit droompenthouse completeren.