De verkoop van haar Noordwijkse villa wil voor Maxime Meiland nog niet echt vlotten. De mediapersoonlijkheid vroeg aanvankelijk € 2.195.000, maar heeft dat nu vrij drastisch verlaagd naar € 2.125.000. Mocht Meiland de villa voor dit bedrag wél verkopen, stevent ze af op een verlies dat op kan lopen tot wel € 100.000.

Maxime Meiland raakt riante villa aan de straatstenen niet kwijt

Maxime Meiland kennen we als de jongste telg van de verhuisfamilie Meiland. Hun bekendheid verwierven ze jaren geleden met hun deelname aan Ik Vertrek, wat een decennium later nieuw leven werd ingeblazen toen ze zich aan een megalomaan chateau in Frankrijk waagden. Na enkele jaren in de Bourgogne besloten ze toch terug te keren naar ons kikkerlandje, om in eerste instantie een boerderij in de Achterhoek te betrekken. Na een vete met de gemeente namen ze hun intrek in hun geliefde Noordwijk, waar zich een hele verhuiscarrousel ontvouwde.

Villa Maxime Meiland

Bron: Funda

In februari 2023 betrok dochterlief Maxime samen met haar man Leroy Molkenboer een prachtige villa in de Zuid-Hollandse badplaats. Daar betaalden ze een som van € 2.175.000 voor, aldus Bekende Buren. Daar rustte een hypotheek van € 2 miljoen op. Echter viel de villa toch niet helemaal in de smaak, en dus besloot het koppel het stulpje onlangs weer op de markt te brengen. Daar wilden zij aanvankelijk een bedrag van € 2.195.000 voor hebben, maar mede door het hoge energielabel E en het feit dat de villa aan een drukke weg ligt, werd er geen koper gevonden. Daarop is besloten de vraagprijs drastisch te verlagen, naar € 2.125.000. Funest voor de winst, want als het object voor deze prijs wél wordt verkocht, stevenen Meiland en Molkenboer af op een verlies van minimaal € 75.000.

Villa Maxime Meiland

Bron: Funda

Villa die van alle gemakken is voorzien

Buiten het hoge energielabel en de locatie, zijn er uiteraard ook behoorlijk wat pluspunten aan de villa. Denk bijvoorbeeld aan de 327 m² aan woonoppervlak, en de aanwezigheid van negen kamers, waaronder zes slaap- en drie badkamers, verdeeld over drie woonlagen. Verder valt de keuken op, die een erg luxe aanzicht heeft en beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur.

Villa Maxime Meiland

Bron: Funda

Ook buiten is erg flink uitgepakt. Zo heeft een volgende koper de beschikking over een dubbele garage met plaats voor twee auto’s, en kan er dagelijks een duik worden genomen in het verwarmde zoutwaterzwembad.