Manchester City is op dit moment één van de beste clubs, zo niet de beste club, ter wereld. Onlangs vierden de blauwen uit het noorden van Engeland hun vierde landskampioenschap op rij, en dat deden ze in stijl. We spotten namelijk het ene na het andere extravagante uurwerk, terwijl de spelers een uitbundig feestje vierden.

Manchester City is voor de vierde keer op rij landskampioen

Het is voor de eerste keer in de historie dat een team in de Premier League vier keer op rij kampioen wordt. Die eer is toebedeeld aan Manchester City, het sterrenensemble van Pep Guardiola. De formatie uit Manchester wist 91 punten te behalen, en eindigde met twee punten voorsprong op Arsenal. In de Champions League werd City er echter in de kwartfinale uitgekegeld tegen de latere winnaar Real Madrid, na penalty’s. Een jaar eerder wonnen ze het meest prestigieuze toernooi voor clubteams overigens wel.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Manchester City (@mancity)

Voor de viering van de vierde landstitel op rij werd uiteraard flink uitgepakt. De spelers werden met een grote, open bus door de stad gereden en toonden de trofee aan een grote menigte fans. Te midden van het feestgedruis viel nog een ander saillant detail op: de City-spelers waren uitgedost met een aantal zeer extravagante uurwerken.

Rolex, Patek Philippe en Breitling

Middenvelder Phil Foden, de beste speler van afgelopen seizoen, droeg één van de meest opvallende horloges, namelijk de Rolex Daytona Meteorite in Yellow Gold. Het notoire feestbeest Jack Grealish houdt het tijdens dit feestje opvallend stijlvol met zijn Rolex Sky-Dweller in Blue Rose Gold.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Goalgetter Erling Haaland breekt met de trend, en schittert tijdens de parade met een Breitling Premier B21 Chronograph Tourbillon. Verdediger John Stones koos daarentegen voor extravagantie, en ging voor kleur met zijn Patek Philippe Aquanaut Rainbow.

Rechtsback Kyle Walker koos voor de altijd tijdloze Patek Philippe Nautilus 5980/1R, terwijl zijn Portugese collega Rúben Dias ging eveneens voor de Nautilus-lijn met zijn Patek Philippe Nautilus 5711/1R, terwijl Josko Gvardiol het klassiek houdt met een Rolex Datejust 41 in Blue. Manuel Akanji schittert met zijn Rolex GMT-Master II Meteorite.  Tot slot heeft de sterspeler Kevin De Bruyne kiest voor de sportieve elegantie van de Patek Philippe Aquanaut 5164G in Blue.