Marktplaats is één van de meest gebruikte manieren van Nederland als het gaat om het verkopen van auto’s. Jaarlijks worden er zo’n 200.000 wagens verpatst via het welbekende tweedehandsplatform. Maar wist u dat u op Marktplaats ook losse onderdelen kunt kopen? Zoals bijvoorbeeld de volledige bumper van een niet te verkrijgen Ferrari Purosangue.

Op Marktplaats staat de heuse bumper van een Ferrari Purosangue te koop

De Ferrari Purosangue, Ferrari’s eerste SUV, zag het levenslicht in 2022. Al vanaf het begin was duidelijk dat het nieuwste model uit Maranello slechts voor een select groepje rijken was weggelegd. De Italianen besloten in 2022 overstag te gaan en brachten een SUV uit, net zoals Bentley dat al deed met de Bentayga, Lamborghini met de Urus en de al veel vroegere Porsche Cayenne. Nog voor de eerste Purosangue van de band rolde was de wagen al niet meer te bestellen. Ook maakte Ferrari bekend dat alleen degenen die al een Ferrari bezitten, kans maakten om een Purosangue te bestellen. Het benadrukte nog maar eens de gillende exclusiviteit van de wagen die uit het Italiaans vertaald “volbloed” betekent. En dat is hij.

Bumper Ferrari Purosangue

Bron: Marktplaats

Een Purosangue verkrijgen is dus nagenoeg onmogelijk. Daarentegen is er wel een hele handel gaande wat betreft onderdelen van het Italiaanse racemonster. Ook in Nederland; op Marktplaats heeft u nu zelf de kans om de voorbumper van een Purosangue te bemachtigen. Waar u hem voor wil gebruiken mag u zelf verzinnen, maar uit de kunst is het zeker.

Wit

Het gaat hierbij om een witte bumper, die uiteraard nog overgespoten of gewrapped kan worden naar de gewenste kleur. Ook wordt in de advertentie stellig benadrukt dat het om een originele voorbumper voor de Ferrari F175 Purosangue gaat, die overigens in gebruikte staat verkeert. Over een prijs is vooralsnog niets bekend, deze is op aanvraag. De advertentie vindt u hier.