Modeontwerpster Nikkie Plessen en haar man Ruben Bontekoe hebben hun prachtige herenhuis in het prestigieuze Amsterdam-Zuid voor een eclatant bedrag van € 5.480.000 in de etalage gezet. De twee kochten het appartement in 2005 voor een onbekende prijs, maar lieten er wel ene hypotheek van € 4,5 miljoen op vestigen. Over een eventuele winstmarge is dan ook nog niets bekend.

Modeontwerpster Nikkie Plessen en partner vragen miljoenen voor protserig herenhuis in Zuid

Nikkie Plessen is een veelzijdige Nederlandse ondernemer en mediapersoonlijkheid die haar carrière begon als actrice en presentatrice. Ze brak door met haar rol in de populaire jeugdserie “Onderweg naar Morgen” en werd daarna een bekend gezicht op televisie als presentatrice van verschillende programma’s. Naast haar werk op televisie, richtte Nikkie in 2011 haar eigen modebedrijf op, NIKKIE, dat inmiddels is uitgegroeid tot een internationaal merk met winkels in diverse landen. Tot voor kort had ze nog een ander bedrijf, mode-imperium N-BRANDS, deze wist ze echter te kopen aan een investeringsmaatschappij, waarmee ze miljoenen opstreek.

Nikkie Plessen herenhuis

Bron: Funda

Op basis van de hypotheken zou volgens Bekende Buren een winst van rond de € 1 miljoen mogelijk kunnen zijn. Maar wat krijgt de koper voor het gevraagde aanzienlijke bedrag? Allereerst een buitengewoon pand met een beschermd stadsgezicht en een riante woonoppervlakte van maar liefst 331 vierkante meter. Dit bijzondere herenhuis in Amsterdam beschikt over tien kamers, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over zes woonlagen. Iedere verdieping is moeiteloos bereikbaar dankzij een interne lift, wat het comfort en de toegankelijkheid aanzienlijk verhoogt. Het souterrain biedt extra luxe met een thuisbioscoop en een wijnkelder, ideaal voor ontspanning en vermaak.

Nikkie Plessen herenhuis

Bron: Funda

De ruime woonkamer biedt een schitterend uitzicht over het naastgelegen park, waardoor men elke dag kan genieten van een prachtige groene omgeving. De woonkeuken, uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur, nodigt uit tot culinaire avonturen. Aan de tuinzijde bevindt zich een royale eetkamer met openslaande deuren naar de achtertuin, waardoor binnen- en buitenleven naadloos in elkaar overlopen.

Tuin en extra voorzieningen

De achtertuin, gelegen op het zonnige zuiden, beslaat een oppervlakte van 100 m² en biedt volop ruimte voor ontspanning en buitenactiviteiten. Daarnaast beschikt het pand over een indrukwekkend dakterras van 45 vierkante meter, waar men heerlijk kan genieten van zon en uitzicht. Een bijzondere toevoeging is de eigen bibliotheek, een zeldzame luxe in moderne woningen. Uiteraard is het pand uitgerust met geavanceerde domotica, waardoor comfort en veiligheid gewaarborgd zijn.