Daags nadat hij zijn villa in Barendrecht al binnen een recordtijd van twee uur van de hand wist te doen, heeft presentator en keurmeester Rob Geus alweer een nieuw optrekje in handen. Hij heeft samen met zijn vrouw Suzanne namelijk tonnen stukgeslagen op een werkelijk adembenemende villa in het Zuid-Hollandse Landgraaf, waar hij in de Randstad waarschijnlijk minimaal het dubbele voor was kwijt geweest.

Rob Geus koopt daags na zijn recordverkoop in Barendrecht een villa in Limburg

Rob Geus kennen we natuurlijk als presentator van RTL en hygiëne-expert. De Rotterdammer is voornamelijk bekend van het programma De Smaakpolitie. Zijn carrière begon in de horeca, waar hij ervaring opdeed als kok. In dat programma bezocht Geus restaurants en keukens om de hygiëne te inspecteren en advies te geven, waarbij hij bekendheid verwierf door zijn strenge aanpak en iconische uitspraken als Man, man, man en Hier word ik niet vrolijk van. Naast zijn werk op televisie heeft Geus ook boeken geschreven over hygiëne en voedselveiligheid, en is hij actief als spreker en adviseur in de horeca.

Villa Rob Geus

Bron: Bekende Buren

Onlangs werd bekend dat de bijna 53-jarige Rotterdammer zijn villa in het Zuid-Hollandse Barendrecht al binnen twee uur aan de man had weten te brengen. De precieze verkoopprijs van deze woning is onbekend, maar deze is vermoedelijk wel ergens over de miljoen te vinden.

Verkast naar Limburg

Reden voor de verkoop is dat Geus en zijn gezin een nieuw leven gaan beginnen in het heuvelachtige Limburg. En dat doen ze in stijl; Bekende Buren weet namelijk te melden dat Geus een zeer riante villa in het Zuid-Limburgse Landgraaf op de kop heeft getikt. Daar zou een bedrag van € 775.000 voor zijn neergelegd, bij een vraagprijs van € 800.000. Hij liet er tevens een hypotheekbedrag inschrijven van € 975.000. Die prijs valt best mee, als we even plaatjes van de villa doorspitten. In de Randstad zou er minimaal het dubbele voor dienen te worden neergelegd.

Villa Rob Geus

Bron: Bekende Buren

Afijn, het kersverse optrekje van Geus beschikt over 450 m² aan woonoppervlak en negen kamers, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over verscheidene woonlagen. Geus en co. hebben de beschikking over vloerverwarming door de gehele woning, alsook een dubbele garage, en als kers op de taart een zwembad.