Momenteel vindt het meest prestigieuze tennistoernooi, beter bekend als Wimbledon, plaats in Londen. Een prestigieus toernooi betekent prestigieuze mensen op de tribune. Zo werd Prins Albert II van Monaco gespot, en hij droeg een bijpassende, nieuwe TAG Heuer Monaco Chronograph ‘Dark Blue’ Skeleton om zijn pols. En deze is goedkoper dan u wellicht zult denken.

Prins Albert II van Monaco op Wimbledon gespot met exclusieve TAG Heuer om de pols

Wimbledon is inmiddels in volle gang, en inmiddels zijn we aanbeland bij de kwartfinales. Topfavorieten Carlos Alcaraz, Jannik Sinner en Novak Djokovic strijden nog altijd om de winst van de 137e editie van het toernooi. Echter valt ook het aanwezige publiek op. Zo was Prins Albert II van Monaco ook present, en hij droeg een wel heel opvallend uurwerk van TAG Heuer.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Het gaat om een nieuwe TAG Heuer Monaco Chronograph ‘Dark Blue’ Skeleton, dat werd onthuld tijdens de 2024 Monaco Grand Prix. Max Verstappen droeg onlangs een vergelijkbaar horloge. Deze derde configuratie van de Monaco Skeleton heeft een blauw uurwerk met gele accenten, gecombineerd met een sportief blauwe kalfsleren en leren band. Het uurwerk beschikt ook nog eens over een bescheiden retailprijs van $ 13.000.

DLC-titanium

Het gaat hier om een exemplaar dat volledig in lijn ligt met de weelde en grandeur waar Monaco om bekend staat. De behuizing is gemaakt van DLC-titanium, precies wat u zou verwachten van een horloge dat gedragen wordt door een prins die bekendstaat om zijn verfijnde smaak.

Er is in dat opzicht niets zoals een vleugje koninklijke goedkeuring om de exclusiviteit van een horloge op te krikken. Met zijn blauwe wijzerplaat en gele accenten lijkt deze TAG Heuer net zo geschikt voor de pitstraat van een Formule 1-race als voor de koninklijke box op Wimbledon. En de sportieve blauwe kalfsleren band? Die geeft net dat beetje extra flair, perfect passend bij een vorst die graag pronkt met zijn stijlgevoel.