SterrenetenHet Amstelveense restaurant Aan de Poel behoudt zijn twee Michelin-sterren. De prestigieuze restaurantbeoordeling voor 2015 werd vorige maand bekend gemaakt. Twee jaar geleden kreeg Aan de Poel er een ster bij, wat zorgde voor een dolblije chef-kok Stefan van Sprang en sommelier Robert Veugter. Het restaurant heeft de kwaliteit weten te behouden. En daarom gaan de medewerkers van Aan de Poel maandag opnieuw aan de champagne.

Nederland telt nu 105 sterrenrestaurants waaronder een nieuwe zaak met drie sterren en drie nieuwe tweesterrenrestaurants. Ook hebben negen nieuwe restaurants één ster gekregen.
Het restaurant ligt letterlijk aan De Poel, met een groot, mooi terras waar je lekker lang kunt genieten van de avondzon. Het restaurant is groot, strak ingericht, met veel donkere kleuren en fleurige bloemen. Uit de open keuken komen de vertrouwde geluiden van bakken, koken, servies en de keukenbrigade die opvallend mooi gekleurde gerechten klaarmaakt.

Altijd prachtige verse bloemen binnen.Alles van de kaart is schots en scheef te bestellen, maar wij raden het dinermenu aan of het favorietenmenu, met onder andere kreeft van de barbecue met witte portsaus en gebakken Wagyusukade met piccalilly en een pittige jus. De porties zijn niet te groot en niet te klein, zodat je tot het einde van je diner kunt blijven genieten en niet het laatste gerecht opzij hoeft te schuiven. Heb je alleen zin in een borrel? Dan kun je bij de bar in een van de fijne stoelen neerploffen of je gaat aan de wijn in het proeflokaal.

www.aandepoel.nl