Meesterlijke champagne in een exclusieve, handgemaakte fles. 

Het Duitse Hola Diamond ontwikkelde deze Diamond Rock Brut gold Champagne. De exclusieve mélange van 50% chardonnay en 50% pinot noir werd speciaal ontwikkeld door het Franse champagnehuis Bernard Remy. De luxefles is gespoten in goudkleur en herkenbaar aan een Franse lelie die volledig handmatig is bezet met meer dan 1000 schitterende kristallen.

IMG_4457

In de Pure Luxe hotelsuite van het INK Hotel te Amsterdam was het extra genieten met deze koude D.Rock Champagne

Pure Luxe werkt sinds kort samen het Belgische Luxury For Men en heeft zelf mogen ervaren hoe deze champagne smaakt en, toegegeven, het was genieten van deze heerlijke brut champagne. Wij noemen dit nou echt  “affordable luxury” met een mooie prijs vanaf 84,95. Deze Champagne is de ontmoeting tussen elegantie en verfijning op het vlak van smaak én design. Bijzonder betaalbaar dus en exclusief via Pure Luxe verkrijgbaar bij Luxury For Men via deze link.

Luxury For Men D.Rock Diamant Champagne10

Over Luxury For Men

Luxury For Men is dé concept store met een exclusieve selectie lifestyle producten en cadeaus voor mannen. Of zoals wij het zeggen ‘Exclusives That Excite’. Stuk voor stuk topproducten die het leven net iets aangenamer maken. Elke dag, of juist die ene keer. Omdat ze van topkwaliteit zijn, omdat ze prachtig zijn afgewerkt, omdat ze uniek en exclusief zijn. De ideale cadeaus, ook voor jezelf.

Luxury For Men - Product Shots1

Luxury For Men is er voor iedereen die klaar is voor anders en beter. Voor veeleisende levensgenieters, urban adventurers en stijlvolle wereldburgers. Voor fijnproevers en mannen die vallen voor sluwe schoonheid en smart luxury. Voor dames en heren op zoek naar een perfect mannencadeau. Binnenkort zullen we op Pure Luxe meer producten van Luxury For Men onder de aandacht brengen.

Luxury For Man - Marble logo