Champagne spuiten in clubs, you either love it or hate it. Maar één ding is zeker, met dit Champagne geweer krijgt het wel meer klasse. Als je er toch voor gaat om paar flessen de lucht in te spuiten tijdens het feestvieren wordt het meteen een stuk leuker met deze ‘Supersoaker’ (waterpistool) van $ 500,- met een afwerking van silver, goud of rosé goud.

Voor degenen die het liefst op de bar klimmen in het midden van heeft feest om vervolgens in alle vrolijkheid champagne te spuiten op een dansende menigte, kon er geen betere apparaat bij de hand zijn. De Champagne Gun wordt geleverd met een metalen frame cast die één fles vast houdt. Ze zouden deze apparaten vooral moeten distribueren bij al die geweldige Grand Prix feesten waar het champagne spuiten nog steeds de ouderwetse manier gebeurt.

Wij zouden de de combinatie van de gouden Champagne Gun met deze D.Rock Champagne aanraden voor extra bling-credits.

In Nederland te koop voor “maar” 439 euro via Mason Watches & Luxury Accessories.