Marmer is een super snel groeiende trend binnen het gebied van interieur design. Maar dat is lang niet het enige waar het perfect voor is geschikt als u het ons vraagt. Geef ook uw MacBook nog meer klasse met deze marmeren Covers van het New York gevestigde design bedrijf ELEMNT.  De laptop cover is 0.8mm dik en gemaakt van authentiek Carrara marmer direct afkomstig uit Milan in Italië. De hoezen zijn aan de achterkant versterkt met fiberglas om zo extra stevigheid te behouden.

De marmeren MacBook covers zijn met de hand gemaakt in New York en makkelijk te verwijderen. Ze zijn beschikbaar voor MacBook Air kunt de covers van ELEMNT bestellen op deze website.

Voor meer marmeren hoesjes voor de Apple iPhone van Roxxlyn kijkt u hier.

elemnt-marble-macbook-covers-03
whitemarblelifestyle

Voor goud marmeren muren van Calico kijkt u hier.