Een veilige plek waar je terecht kan na een woelige reis. Een thuis, een shelter, een rustpunt. Een plaats waar mensen samenkomen om hun reisavonturen aan elkaar te vertellen, hun vondsten aan elkaar te tonen, hun plannen te maken voor de volgende reis. Een moment om samen te drinken en te eten en te praten, om te vertellen over nieuwe smaken van andere beschavingen en verre reizen. Elke HAVN heeft zijn karakter, zijn smaken en geluiden, zijn cultuur en natuur… Elke HAVN klinkt, ruikt en proeft anders… typisch en uniek….

HAVN-bottles

Steve Symons, ‘serial entrepreneur’ en ginliefhebber, droomde ervan om de smaken en geuren van zijn wereldwijde reizen te vangen in iets tastbaars dat hij met zijn klanten en vrienden kon delen. Hij vroeg aan zijn partner Sas Adriaenssens (designer/kok/kruidenvrouw) om zijn reisverhalen in smaken om te zetten waarin elke liefhebber zich zou kunnen vinden… HAVN gin werd geboren…

 

HAVN lanceert vier verschillende gins in de smaken en geuren van een bepaalde windstreek. Gins die je door hun flavours meenemen naar andere oorden, die vertellen over andere gewoonten en volkeren, andere gebruiken en rituelen.

Met HAVN gin kan u deze herinneringen steeds opnieuw beleven, waar ter wereld u ook bent, u neemt steeds een stukje van de wereld met u mee.

HAVN-BKK-bottle

13° 44′ 58.3″ N | BKK | 100° 29′ 20.2″ E

Reis mee naar het verre Bangkok met zijn harmonieuze gouden lichtheid van limoenblad en citroengras in contrast met zijn pittige gember, proef de heldere frisheid van het verre oosten en haar eetbare bloemen en voel de tinteling van oosterse smaken op je tong.

HAVN-CPH-bottle

55° 40′ 49.9″ N | CPH | 12° 35′ 16.6″ E
Laat je meevoeren naar Kopenhagen en proef het zilt van zilveren gerookte vissen en pittig zeewier, voel de frisheid limoenzeste en een zeebries, ruik het rokerige wintervuur.

HAVN-ANR-bottle

51° 13′ 36.0″ N | ANR | 4° 24′ 50.2″ E
Kom thuis in Antwerpen bij de zwarte gietijzeren kookpotten vol vlaamse rabarber en troostende aroma’s en herken de zachtzoete toets van vanille en kaneel.

HAVN-MRS-bottle

43° 17′ 43.1″ N | MRS | 5° 22′ 25.7″ E

Laat je strelen door de warmte van een ondergaande koperen zon op je huid bij de geuren van mediterraanse kruiden en olijven in de haven van Marseille, tijdens lange avonden vol doordringende herbale toetsen…

Met HAVN gin kan u deze herinneringen steeds opnieuw beleven, waar ter wereld u ook bent, u neemt steeds een stukje van de wereld met u mee. Check www.havn.com voor meer info.

Ga naar Luxury For Men om HAVN te bestellen.

Nog meer over premium Gin lezen? Klik dan hier.

HAVN-gin-image-with-logo