Skully Gin, “Life is too short, enjoy every second”

Na een culinaire wereldreis waarbij steeds nieuwe smaakexplosies ontdekt werden besloten de founders van Skully Gin om de door hun opgedane inspiraties om te zetten in een product. Kernwoorden als verfijnd, premium, onderscheidend en rebels waren het vertrekpunt. De reis naar hun ultieme Skully Gin ging van start.

3skully

VERFIJND
De verfijning van Skully Gin zit hem in de zachte smaak van de drie varianten welke wordt verwezenlijkt door het gebruik van zeldzame ‘botanicals’ zoals: Yuzu, Boedha’s Hand, Citroengras, Gember, Fairchild Mandarijn, Wasabi Wortel, Siciliaanse Citroen,Vanille, Iriswortel, Engelwortel en Zoethout.

Skully-Gin-Sfeer-HighRes-10

PREMIUM
Skully Gin is een premium gin in het topsegment van de markt. Het distillatie proces heeft plaats in het zuiden van Nederland waar Skully Gin samen met een master-distiller zorgdraagt voor een evenwichtige doch zeer verfijnde smaak. Om tot de best mogelijke kwaliteit te komen worden de ‘botanicals’ individueel gedistilleerd waarna ze zorgvuldig worden samengebracht door de master-distiller met als resultaat een drietal uitzonderlijk verfijnde Skully Gin varianten met een alcoholpercentage van 41,8%.

was

ONDERSCHEIDEND & REBELS
Skully Gin staat symbool voor een gin met een sterk, uitdagend, chique maar ook rebels karakter welke gin liefhebbers aanspoort deze premium gin te omarmen.
Zoals elke stap in het productie proces, wordt ook de laatste stap tot in detail uitgevoerd. Op elke fles wordt handmatig het tinnen logo in de vorm van een skull aangebracht. Alleen vanaf dat moment mag het product de naam ‘Skully Gin’ dragen.

SkullyGin_-Tangerine_twist_fever-tree