Met gepaste trots openbaart restaurant Moon haar gastronomische line-up voor de bijzondere locatie op de 19e verdieping van A’DAM Toren. Aan het roer van het ronddraaiende restaurant staan signature chef Jaimie van Heije en chef-kok Tommy den Hartog. Gasten krijgen naast een buitengewoon culinaire ervaring een sensationele 360° panorama van Amsterdam op hun bord. De synergie tussen twee topchefs, de bijzondere locatie en het bijbehorende fenomenale uitzicht maken van Moon een buitenaardse beleving.

DSC02948

Moon – inspired by Jaimie van Heije, met chef-kok Tommy den Hartog aan het roer.

Double trouble

Jaimie van Heije, bekend van zijn gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel, wordt de signature chef van Moon. Samen met chef-kok Tommy den Hartog, ex restaurant Johannes, vormt van Heije de basis van het restaurant. Zij zorgen samen voor een moderne kaart met licht verteerbare en gezonde gerechten waarbij creativiteit en kwaliteit voorop staan. “Moon is een geweldige aanwinst voor Amsterdam. Verwacht eten op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk, maar wel in een ongedwongen setting zoals men dat bij mij gewend is. En hoe gaaf is het om te kunnen zeggen dat ik als eerste heb gekookt op de maan?”, aldus van Heije.

ADAM_Toren_Waterfront_Night

Begin mei opent Moon haar deuren voor het publiek.

In de avonduren wordt een vast menu geserveerd, voor de lunch kan er ook à la carte worden gegeten.

A’DAM Toren

Moon bevindt zich in de A’DAM Toren, een verticale stad met een observatiepunt, diverse restaurants, clubs, een hotel en ruimte voor toonaangevende bedrijven uit de creatieve- en muziekindustrie.

A’DAM_LOOKOUT_Panoramic_View