Het voormalige warenhuis van V&D op het Rokin in Amsterdam wordt vanaf 15 juli geopend als het nieuwe pop-up restaurant van Baut & Dreesmann. Baut staat bekend in Amsterdam als een reizend circus en dit is na de Wibaustraat, de citroën garages en de Zuidas de 4e locatie van het restaurant. Baut kan waarschijnlijk het komende half jaar op de gehele derde verdieping van het gebouw verblijven. Een spectaculaire locatie..!

Baut & Dreesmann zal zeven dagen in de week geopend zijn en de ingang zal niet aan de voorkant van het pand, maar bij de oude personeelsingang zijn. Michiel van Eerde, eigenaar van Baut, verteld dat alle oude V&D medewerkers zijn uitgenodigd voor een openingslunch.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om op de bijzondere (nieuwe) locatie van Baut langs te gaan.

Lees ook: Luxe Lijstjes: 8 Seafood Restaurants in Amsterdam met Fantastische Kaviaar, Oesters en Kreeft