Dit is een catamaran yacht concept die een grote stap in de goede ecologische richting neemt. Het ontwerp is gebaseerd op het winnen van zon en wind energie en is ontworpen door Rene Gabrielli. Al dit is samen verpakt in dit glanzende futuristische yacht concept. In het center van de boot zitten twee elektrische turbines aangedreven door lithium batterijen die worden aangedreven dankzij de tolar panelen die eenderde van de boot innemen. 

De massieve zeilen winnen op een unieke manier de rest van de nodige energie via de wind. Al deze ecologische aspecten zijn uiterst aantrekkelijk, maar wat het schip verder aantrekkelijk maakt zijn de luxe cabines, een groot terras, zwembad, twee de dekken op beiden kanten van het jacht en een luxueus interieur wat dit alles verbindt in een prachtig concept waarvan we hopen dat die werkelijkheid wordt.

Lees ook: Nuvolari Lenard Onthult Nieuw 66m Super Yacht Concept

Lees ook:  Vergeet Die Simpele Superyachts: Dit Is De Grootste Superyacht Onderzeeër Ter Wereld