De simplistische premium sneakers van Common Projects zijn dé maatstaaf geworden als het gaat om tijdloze luxury sneakers. Het beroemde silhouet keert terug voor de herfst collectie van het alsmaar bekendere merk. In de 2016 collectie verfrist Common Projects het silhouet met nieuwe materialen en kleuren, zoals wol, nieuwe leersoorten en een unieke rubber-lederen versie.

Maar wat ons betreft is de echte nieuwe hit van deze collectie de vernieuwde Chelsea boots, de laarzen begonnen in de herfst van vorig jaar al te groeien in populariteit en dit jaar zal dit alleen maar stijgen. De kwaliteit van Common Projects in altijd hoog, waardoor ook de Chelsea boots een gegarandeerde hit zullen worden.

[the_ad_placement id=”article-inline-ad-1″]

Lees ook: Luxe Lijstjes: De Beste (en Duurste) Mannen Zomerschoenen

De nieuwe collectie is nu al te bestellen via END.

Lees ook: Check Deze Adidas Stan Smith van Echt Goud