Dankzij de overweldigende aanvraag, relauncht STARSKIN The Gold MaskTM en The Diamond MaskTM als onderdeel van haar vaste collectie van geliefde Bio-Cellulose Second Skin Face Masks. De luxueuze, watervrije maskers met goud- en diamant poeder werden voor het eerst uitgebracht als limited edition Christmas special in december 2015. En nu zijn terug, voorgoed!

STARSKIN® tilt Hollywood-waardige huid naar een hoger niveau met de nieuwe VIP Luxury Bio-Cellulose Second Skin Face Masks. Met als skincare showstoppers: The Gold MaskTM en The Diamond MaskTM. Twee ultiem luxe en watervrije maskers voorzien van een ultra verzachtend teunisbloem-extract, verrijkt met hoge concentraties vitaminen en antioxidanten – klaar om jou een ultieme at-home Hollywood VIP treatment te bezorgen.

Dé nieuwste Koreaanse beauty-trend: watervrije huidverzorging

Watervrije skincare is een van de nieuwste beauty-hypes uit Korea en dé trend die onze kijk op huidverzorging compleet gaat veranderen, zegt STARSKIN co-founder Nicole Arnoldussen.

“De meeste huidverzorgingsproducten bevatten een hoog percentage aan water, omdat water dient als drager voor de actieve ingrediënten in het product. Wat water echter ook doet, is de formule verdunnen en de efficiëntie van jouw skincare verminderen. Watervrije huidverzorgingsformules hebben een basis van botanische extracten (en/of oliën) en bevatten hogere concentraties vitaminen en antioxidanten om de huid intens te voeden, verzorgen en verjongen.”

“Onze watervrije VIP Luxury Masks bevatten een weelderig, crème-achtig serum gemaakt het teunisbloem (Evening Primrose) extract, en een zorgvuldig samengestelde ingrediëntenlijst van effectieve plantaardige stoffen die de huid onmiddellijk bijdragen aan jouw flawless face.”

“Elk luxueus masker van STARSKIN is voorzien van skin-boosting en huidverjongende ingrediënten als immunogoud, diamantpoeder, niacinamide en kokosnoot-extract om maar een paar wondermiddelen te noemen – allemaal gemaakt om jou te voorzien van die gewilde gorgeous glow.”

starskin-vip-luxury-the-gold-mask_env_sachet_mask2

The Gold Mask

The Gold MaskTM is een luxueuze verwennerij voor de huid die een boost verdient. STARSKIN®’s premium Bio-Cellulose sheet mask is samengesteld uit natuurlijk gefermenteerd kokosnootwater en is doordrenkt in een rijk, voedend serum van exclusieve ingrediënten. De basis van teunisbloem extract (56%) maakt de huid zijdezacht, terwijl het pure immunogoud het aanzicht van fijne lijntjes, rimpels en veroudering zichtbaar vermindert.

Het extract van het Ginkgo Biloba blad stimuleert de collageenproductie. De huid wordt verstevigt en rimpels vereffent dankzij de toegevoegde adenosine en Kudzu-wortel extract licht de huid op voor een egale, stralende teint.

In slechts 15 tot 20 minuten brengt The Gold MaskTM jouw huid weer tot leven. Je huid wordt diep gevoed en zal er zichtbaar voller en jonger uitzien met een Golden Globe-waardige glow. Perfect voor de droge of gehydrateerde huid.

Ster ingrediënten

Immunogoud: Revitalizing | Kokosnoot: Moisturizing | Teunisbloem extract: Smoothing | Avocado olie: Nourishing | Niacinamide: Brightening | Lactobacillus: Probiotic | Gingko Biloba blad: Anti-Aging | Rozenbottel olie: Moisturizing | Damask rozenwater: Toning | Kudzu wortel: Revitalizing | Adenosine: Smoothing

starskin-vip-luxury-the-diamond-mask_env_sachet_mask

The Diamond Mask

Verwen je huid met pure luxe met The Diamond MaskTM. Een premium at-home facial die de huid vereffent en laat stralen van binnenuit. De combinatie van de rijke, crème-achtige basis van teunisbloem extract (56%) met gefermenteerd kokosnootwater, diamantpoeder, kostbare edelsteenextracten en de fijnste plantaardige stoffen zal je huid egaliseren, je teint vereffenen en je huid red-carpet-ready maken.

De basis van het diep voedende teunisbloem extract maakt de huid zijdezacht en glad, terwijl verfijnd diamantpoeder de huid de zo gewilde inner glow geeft. Exclusieve smaragd en toermalijn extracten verjongen de huid en de antioxidant-rijke schors van de witte moerbeiboom vereffent.

In slechts 15 tot 20 minuten heb jij met The Diamond MaskTM een flawless face met de healthy glow waar elke vrouw van droomt. Diamanten zijn toch echt jouw beste vriendin!

Ster ingrediënten

Diamantpoeder: Refining| Smaragd: Revitalizing| Toermalijn: Energizing | Kokosnoot: Moisturizing| Teunisbloem extract: Smoothing | Olijfolie: Nourishing| Postelein: Clarifying | Adenosine: Smoothing | Antarcticine: Revitalizing | Witte moerbei schors: Illuminating| Tripeptide-1: Anti-Aging

STARSKIN® VIP The Gold MaskTM en The Diamond MaskTM (richtprijs: €14.95 voor 30ml) zijn per direct verkrijgbaar in alle Douglas filialen en via Douglas.nl en maken deel uit van het vaste STARSKIN® assortiment.

Alle STARSKIN® producten zijn vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. Niet getest op dieren.