We hadden het een aantal dagen geleden nog over de prachtige foto’s  van het 106 meter lange schip, genaamd Y712, die wordt gecreëerd in Alblasserdam op het jachtwerf van Oceanco. Maar nu zijn er ook zeer spectaculaire dronebeelden, gemaakt door ‘drone projects’, verschenen van het imposante schip. Ondertussen zitten alle masten op het schip en wordt het geperfectioneerd door de jachtbouwers voordat het wordt afgeleverd aan de anonieme opdrachtgever.

De boot is ontworpen door Nuvolari & Lenard en werd begeleid door Dykstra Naval Architects. Een van de laatste superjachten van Oceanco werd verkocht aan de bekende Hollywood regisseur Steve Spielberg, die 200 miljoen euro neertelde voor zijn schip, Seven Seas. Jachten zoals deze zijn overigens ook te huur, maar dat loopt wel snel in de kosten.

Bekijk hierboven de geweldige beelden van dit beeldige jacht.

Lees ook: Allergrootste superjacht ooit in Oss te water gelaten bij Heesen Yachts (video)

2016-09-y712-02-1100x540