Sterren bouwen op relatief korte periode een aardig vermogen op. Alleen maar dure auto’s rijden en mooie horloges kopen om die veilig weg te stoppen in een gigantisch huis. Nee, er worden zo af en toe ook nog zinvolle investeringen gedaan die een aardig toekomstperspectief. Zo staan een handjevol sterren er inmiddels om bekend een aardige financiële vinger in de dranken-pap te hebben. Ryan Reynolds (die jullie misschien wel kennen van onder andere de Deadpool-films) is de laatste die we aan dit rijtje toe kunnen voegen.

Sterren en drank

Het is geen geheim dat veel sterren investeren in drank. Zo zit P. Diddy (hedendaags ‘Diddy’ te noemen) tot over z’n oren in Ciroc. Een fruitige, veel te dure vodka, die het voornamelijk goed doet in videoclips. De fameuze DJ Khaled steekt z’n sterke banden met Belaire niet onder stoelen of banken en naar het schijnt heeft Jay-Z een aardig aandeel in Armand de Brignac. Ryan Reynolds is de laatste die we aan dit rijtje toe mogen voegen. Overigens is George Clooney ook geen onbekende in de drank-wereld. Hij scheen flink te investeren in Tequilla.

Ryan Reynolds en Aviation Gin

De acteur schijnt nu een onbekend bedrag in het Gin-merk Aviation Gin te hebben gestoken. Het merk is niet heel groot, maar probeert een aardige indruk te maken in het bestaande Gin-wereldje. Waar merken als Bombay de klok slaan. Een aardig gewaagde zet, maar met een gezicht als Ryan Reynolds wordt het geheel natuurlijk net weer iets makkelijker. We zijn zeer benieuwd hoeveel Gin z’n volgende rol drinkt.

Bron: Aviation Gin