Het wereldberoemde champagnehuis Armand de Brignac lanceert opnieuw een zeer spectaculaire champagne. Gemaakt van 100% Chardonnay is deze fles een absolute show-stopper op ieder evenement. Het is de laatste toevoeging aan hun zeer gerespecteerde cuvée collectie. 

Armand de Brignac Blanc de Blancs en Magnum

De laatste toevoeging aan de cuvée collectie van Armand de Brignac is voor 100% gecreëerd met de Chardonnay-druif. Het is een mengeling van champagnes uit ’t jaar 2005, 2006 en 2008. De champagne heeft een totaal van zeven jaar liggen rijpen in de kelders van het champagnehuis, alvorens te zijn gebotteld. Er zullen slechts 1000 stuks van deze zeer begeerlijke champagne geproduceerd worden. 10 van deze flessen zijn al gebruikt tijdens de lancering van de champagne in Casa Cruz in ’t Londense Notting Hill.