De luxe automerken van deze wereld staan erom bekend dat hun auto’s veelal groots, krachtig en imponerend zijn. Een Bentley bijvoorbeeld is vrijwel ongeëvenaard wat betreft grootte en luxe (jaja, Rolls-Royce is er ook nog). Een Lamborghini Aventador mag dan wel sportief zijn, het is een enorm grote, brede auto. Bij Budget Direct Car Insurance dachten ze, wat nou als we daar eens verandering in brengen? De verzekeringsmaatschappij heeft enkele zeer komische creaties weten te maken van ’s werelds bekendste supercars.

Wat als de grote merken van de wereld ‘instappers’ zouden maken

Als je op zoek bent naar een kek stadsautootje, dan kom je al gauw uit bij een Toyota Aygo, Citroën C1 of Volkswagen Up!. Auto’s die zeer goed weten te presteren, aangezien het zuinige, portemonnee-vriendelijke karretjes zijn. Toch zijn het niet de meest sportieve, stijlvolle auto’s die je kunt kopen voor een habbekrats – relatief gezien. Gelukkig is daar Budget Direct Car Insurance om ons te helpen in de keuze mogelijkheden.

bentley bugatti ferrari koenigsegg budget direct car insurance Pure Luxe

De verzekeringsmaatschappij heeft een balletje opgegooid en een aantal zeer originele creaties gemaakt van onder andere een Koenigsegg, Bugatti, Rolls-Royce en meer. Het is eerlijk gezegd een pijn aan onze ogen, zulke mooie bolides veranderen in derderangs winkelwagentjes. Toch is het idee er niet minder grappig om en kunnen we het daarom ook niet nalaten om ze te delen met jullie.

bentley bugatti ferrari koenigsegg budget direct car insurance Pure Luxe bentley bugatti ferrari koenigsegg budget direct car insurance Pure Luxe bentley bugatti ferrari koenigsegg budget direct car insurance Pure Luxe bentley bugatti ferrari koenigsegg budget direct car insurance Pure Luxe bentley bugatti ferrari koenigsegg budget direct car insurance Pure Luxe

Bron: Budget Direct Car Insurance