Als het goede whiskey betreft, dan zijn we er als de kippen bij uiteraard. Dus wanneer ‘The Macallan’, ‘Event’ en ‘InterContinental Amstel Amsterdam’ horen vallen, zijn onze oren uiteraard gespitst. De twee partijen gaan namelijk samenwerken om een ultiem event op te zetten voor de whiskeyliefhebber/verzamelaar. Een momentje om bij te zijn dus. Lees hieronder hoe je daar onderdeel van kunt zijn.

Een event van The Macallan in het InterContinental Amstel Amsterdam

Als je zoiets hoort vraag je je – logischerwijs – af, wat staat me te wachten? Op 2 november hosten The Macallan en het InterContinental Amstel Hotel een uniek diner. Het event zal een avond zijn die volledig in het teken staat van whiskey en daarmee direct gericht is aan de liefhebber van dit wereldberoemde brouwsel. Voor een bedrag van €275 kun je namelijk genieten van een avond vol met whiskey én goed eten. Het diner zal vergezeld worden door een weloverwogen selectie aan whiskey’s.

The Macallan InterContinental Amstel Amsterdam hotel Pure Luxe

Zo zullen de aanwezigen getrakteerd worden op onder andere The Macallan Exceptional Single Cask No.10 en de zeer interessante The Macallan 40 year old. Alsof dat nog niet genoeg is, als liefhebber moet je inmiddels al watertanden, zal er door middel van een loting ook een fles The Macallan 40 year old verkocht worden. Een unieke kans, aangezien deze spectaculaire creatie slechts 452 keer is gebotteld – wereldwijd welteverstaan.

Klasse, kwaliteit en uniek

Roger Rassin, chef La Rive die zorg zal dragen voor het diner, is onlangs opgenomen in een lijst met beste chefs ter wereld (The Best Chef Awards 2018 – Top 300 World Selection, gehost in Milaan).Hij staat op nr. 211. Kortom, het belooft een avond te worden die van uitmuntende klasse is én geweldig eten gecombineerd met fantastische whiskey als rode draad kent. Mocht je interesse hebben, mail dan even met restaurant.reservations@ihg.com.