Wat ons betreft duurt de winterstop in het Formule-1 seizoen altijd véél te lang. Ondanks het feit dat er achter de schermen volop werk wordt verricht zijn wij – het publiek – maandenlang aan het wachten op de eerste actie. Inmiddels ligt die alweer achter ons (de wintertests in Barcelona) en mogen we dit weekend weer gaan genieten van het échte werk. Traditiegetrouw trapt het seizoen af in Melbourne en om dat een extra mooi moment te maken voor jullie, onze lezers, hebben wij een Formule-1 aanbieding om jou dat echte podiumgevoel te geven.

Pure Luxe trapt samen met Carbon het nieuwe Formule-1 seizoen af in stijl

De mensen die regelmatig naar Formule-1 kijken weten dat op het podium altijd uitbundig met champagne wordt gespoten. Het is de viering van een overwinning, tweede of derde plek en dat mag natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan. Om jullie daarin te laten delen heeft Pure Luxe samen met Carbon een actie touw gezet voor de aanschaf van een fles Carbon champagne – mét luxueuze giftbox.

champagne carbon formule-1 Pure Luxe

Wat de champagne van Carbon zo uniek maakt is niet alleen de hoge kwaliteit druiven die men gebruikt, maar tevens de fles waarin de champagne zit. Zoals de naam al doet vermoeden is er gebruik gemaakt van Carbon om de fles te creëren. Een beter materiaal kunnen we ons niet inbeelden voor een champagne die steevast in de koningsklasse van de autosport is te vinden.

Diverse champagnes van Carbon via Pure Luxe te bestellen mét luxe giftbox

Omdat wij de aftrap van het nieuwe seizoen goed willen vieren, hebben we een speciale actie voor onze lezers. Iedere fles Carbon champagne die je via ons besteld – ja óók de spectaculaire Bugatti-editie – wordt met luxe giftbox geleverd. Normaliter is dit niet het geval, maar een goeie aftrap is natuurlijk niet zo goed zonder compleet plaatje. De prijzen van de champagne zijn als volgt:

Fles 0,75l
Brut – €240
Millesime – €273
Rose – €305
F1 Edition – €262
Bugatti Edition – €294

Fles 1,5l Magnum
Brut – €480
Millesime – €545
Rose – €610
Bugatti Edition – €589

Fles 3l Jeroboam
Brut – €1.068

Zoals gezegd wordt iedere fles geleverd met een stijlvolle luxe giftbox. Wat ons betreft het perfecte cadeau voor de liefhebber van Formule-1 of een liefhebber van bijzondere champagnes. Mocht je meer informatie behoeven, dan kun je contact opnemen via floris@pureluxe.nl.

champagne carbon formule-1 Pure Luxe