Adidas Originals heeft twee van de meest iconische en populairste modellen weer eens een make-over gegeven. Maar dit keer een extra speciale luxueuze make-over; namelijk met echt blad goud. De schoenen gaan onder de naam van “999 Noble Metals” sneaker pack.

Eens een keer wat anders dan de reguliere Adidas sneaker

De drie strepen van Adidas werken samen met een van de oudste en meest gerespecteerde Duitse goud bewerkers “Eytzinger” om deze decadente sneakers te produceren. Elke schoen bevat een 999 gouden detail op de tong en de hak van de schoen, alsmede een gouden detail op de zijkant van de zool.

De schoenen zijn tijdelijk beschikbaar op de web store  van het merk, dus de vraag is of je ze nog kunt krijgen..! Dit is pas de eerste van de reeks “Noble Metals” dus verwacht meer speciale edities van de populaire Stan Smith in de toekomst.

Lees ook: Style Report: Dé Coolste Zonnebrillen Van SUPER Worden Door Alle Celebs Gedragen

Lees ook: De Perfecte Luxe Zomersneaker: Common Projects’ Perforated White Achilles Low