En dat is niet eens het hoogtepunt. Voor een bedrag van $46.000 beleef jij namelijk een ‘Rare Journey’ premium whisky experience van Macallan. Wat deze ervaring zo premium maakt is het feit dat connoisseurs de kans krijgen om verschillende zeldzame whisky’s van Macallan te proeven. Voor een ieder die snakt naar mooie reizen is dit de droomervaring.

Unieke whisky-ervaring in de lucht en op zee

Jullie zullen in New York aan boort stappen in een gecharterd privé vliegtuig voor 12-personen. Gasten van het Embraer Lineage 100o vliegtuig krijgen naast een diner van uitmuntende kwaliteit ook een bijzondere “Smoked Oak New-Fashioned” cocktail. Met andere woorden: The Macallan zorgt ervoor dat je kunt proeven aan het jetset-leven, niet verkeerd toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Miles Witt Boyer (@mileswittboyer) op

Vervolgens worden de passagiers geïntroduceerd aan The Macallan’s Master Series, die bestaan uit The Macallan Rare Cask, The Macallan Reflexion, The Macallan No. 6, en de extreem prijzige Macallan M, die tezamen $12,087 kosten. Eenmaal geland zullen de gasten naar een jacht van maar liefst 100-feet gebrachten wat verankert ligt in Hallandale Beach.

the macallan whisky rare journey

Foto credits: @mileswittboyer

Aan boord van het luxe jacht worden gasten uitgenodigd om samples van de ‘Mac & Cheese’ collectie te nuttigen. Dit is een fijne samenstelling van verschillende whisky’s bestaande uit Double Cask 12 Years Old, Sherry Oak 12 Years Old en Triple Cask Matured 15 Years Old. De whisky worden geserveerd naast speciaal geproduceerde kazen.

De ervaring wordt gehost door Raquel Raies, The Macallan’s brand ambassador in de Verenigde Staten. Raquel leidt gasten langs het luxe pad van verfijnde whisky’s. Wij deel wil nemen aan The Macallan ‘Rare Journey’ zal voor een groep van 7 personen een bedrag met een vanaf prijs van $46,000 neer moeten tellen. Een ieder die oren naar een dergelijke ervaring heeft kan hier reserveren: TheMacallan@MonarchAirGroup.com.