Als er zo iets zou zijn als een jacht voor de lucht, dan komt de Skyacht One het dichts in de buurt. Het interieur van dit luxueuze privé vliegtuig is geïnspireerd op die van een jacht uit de jaren 30. Met meer dan 113 kubische meters aan ruimte is dit vliegtuig van binnen tot in de kleinste details perfect afgewerkt. De hoofd cabine bevat een massieve sofa, een uitgebreide cocktail bar en een groot televisie scherm voor entertainment.

Een privéjet zoals je die niet vaak ziet

De master suite heeft alles wat u maar kunt verwachten van een slaapkamer, een groot bed, badkamer en douche. Mocht u bepaalde zaken in de lucht willen regelen, dan kan dit in de conferentiekamer. Het interieur is afgewerkt met rijk mahonie hout en soepel lederen details. De verschillende andere details zijn gemaakt van rijke metalen en edelstenen.

inside-the-worlds-most-luxurious-private-jet-001

In de video hierboven legt ontwerper Eddie Sotto uit hoe hij precies bij het fantasierijke ontwerp is gekomen van de Skyacht One.

Lees ook: Dit Superjacht Bestaat Voornamelijk Uit Glas

Lees ook: Dit Hybrid Megayacht Bewijst Dat Eco Ook Luxe Kan Zijn