Nu het weer stukken beter is dan enkele weken geleden, gaan we weer massaal de deur uit. Althans, we verkiezen de luie stoel in de buitenlucht vaak boven de bank in de woonkamer. Logisch ook: genieten tijdens zwoele zomeravonden doe je op ’t terras of in je tuin. Mocht je kiezen voor laatstgenoemde, dan mag deze buitenkeuken van WWOO niet ontbreken. Zeg nou zelf: hoe ongelooflijk stijlvol en praktisch is deze outdoor kitchen?

De WWOO Concrete Outdoor Kitchen is alles wat je wil hebben deze zomer

Als je fan bent van barbecue, grillen of simpelweg ‘buiten eten’, dan is dit absoluut eventjes opletten geblazen. De buitenkeuken is ontworpen door de Nederlandse ontwerper Piet-Jan van den Kommer. Het doel van de creatie is simpel: jou als topchef op stijlvolle wijze te dienen en de zomer een culinair hoogstandje te maken. Wat ons betreft goed gelukt, alleen al vanwege het feit dat deze buitenkeuken niets heel laat van het ’traditionele’ concept van veel rvs en weinig vorm.

wwoo concrete outdoor kitchen buitenkeuken Pure Luxe

Om de buitenkeuken een geslaagd concept te laten zijn in iedere keuken is er gekozen voor het bouwen met prefab segmenten. Deze zijn aan te passen aan alle maten en indelingen en daardoor geschikt voor praktisch iedere tuin. Iedere keuken is op stijlvolle wijze vormgegeven door gebruik te maken van beton in een lichte of donkergrijze kleur. Daarnaast kun je kiezen voor diverse indelingen – waaronder een buitenkeuken met een ingebouwde Green Egg. Een zeer stijlvolle toevoeging aan de keuken en ook nog eens zeer praktisch door het gebruik van beton. Meer informatie vind je hier.

Bron: WWOO