Dit is dé exclusieve kans om een uiterst zeldzame 50 jaar oude whisky van de Glengoyne Distillery te winnen, ter waarde van een prijs die geen medelijden toont. Met slechts 150 beschikbare karaffen in de wereld, is dit niet je doorsnee single malt whisky. Nee, dit is de langzaamste gedistilleerde mout van Schotland, hét whisky-land bij uitstek.

Glengoyne, vervaardigd in meer dan vijf decennia, heeft deze uitzonderlijke donkere drank geduldig gerijpt om rijkdom en diepte te leveren aan aroma’s en smaken die je zelden tegenkomt. Een 50 jaar oude Highland Single Malt gemaakt volgens een ongehaaste en compromisloze methode. Kortom; het is het neusje van de zalm.

Maak kans op deze zeldzame Glengoyne whisky

2020 was een moeizaam jaar voor Glengoyne. Daarom willen ze de opkomende momenten in 2021 extra speciaal maken met een unieke whisky die, na zo lang wachten op precies het juiste moment, echt klaar is om geopend en gedronken te worden. Om kans te maken moet je wel even iets ondernemen, maar zal niet al teveel tijd opslokken. Door het online mee te doen aan ‘t stembiljet van Glengoyne. Kwestie van enkele minuten. Deadline: maandag 14 december.

Schotland

“Bij Glengoyne geloven we dat geduld altijd wordt beloond. Dit jaar hebben we allemaal tijd moeten opofferen met onze dierbaren of vieringen moeten uitstellen. Daarom willen we deze momenten in 2021 extra speciaal maken met een unieke whisky die, na zo lang wachten op precies het juiste moment, echt klaar is om geopend en gedronken te worden. ”

whisky

 

Prijs en opties

In de titel gaven we al weg dat deze whisky behoorlijk kostbaar is, en dat is geen understatement. Met een waarde van $40.540 (iets meer dan 34 duizend euro) is de limited-edition single malt-whisky een unieke kans voor whiskyliefhebbers om te genieten van een ongekend zeldzame whisky. Als je hier het geld niet voor over hebt, of naast het net vist bij de win-actie, zijn er nog wat voordeligere opties – al lever je wel in op kwaliteit. Als onderdeel van de nieuwe ‘Fine and Rare’-reeks van de distilleerderij, waaronder een nieuwe 30 jaar oude Glengoyne en de huidige 25 jaar oude whisky. Gepresenteerd in mooie glazen flessen afgewerkt met houten versieringen voor dat extra beetje klasse.