Dure auto’s is een ding waar iedere man diep van binnen een zwak voor heeft. Wij van Pure Luxe zijn fan van Ferrari, maar ook zeker fan van occasion. Want zeg nou eerlijk, rijden in een Ferrari is beter dan in een Fiat… Dit keer hebben we het niet over een standaard model van Ferrari. Althans, geen enkel model van Ferrari is standaard maar dit is wel net iets beter dan iedere ander Ferrari. Dit is het duurste aanbod op Autoscout24.

Dit is het duurste aanbod op Autoscout24.

Je had het natuurlijk al een beetje aan zien komen, maar de duurste wagen op Autoscout is inderdaad een occasion LaFerrari. Niet echt bepaald een instapmodel te noemen. Deze LaFerrari stamt uit het jaar 2015 en heeft een kleine 6.500 duizend kilometer gereden. Natuurlijk is deze Ferrari niet een de ideale daily driver maar dat hoeft ook niet. Als je deze wagen kunt aanschaffen kun je ook vast wel de dikste daily driver ernaast rijden. Of terwijl, dit is de perfecte weekendauto.

duurste aanbod op Autoscout24

Deze 12 cilinder grote motor heeft maar liefst een vermogen van 963 pk, komend uit een dikke V12. Dit alles brengt deze wagen in 3 seconden van 0-100. De wagen heeft energielabel G, maar dit is absoluut geen rede om deze wagen niet te kopen. Dit brute geweld zuipt benzine alsof het water is maar dan rijd je wel de dikste Ferrari die er bestaat.

Deze dikke LaFerrari is uitgerust met al het luxe en klassieke wat we van Ferrari gewent zijn. Pure klasse en luxe is het geen wat deze wagen doet uitstralen. De prachtige bekleding en de o-zo mooie vleugeldeuren van deze auto maken deze auto echt tot de droomwagen. De kleur van deze wagen had naar onze mening wel rood mogen zijn. Want zeg nou eerlijk, als je deze wagen koopt moet die ook Ferrari-rood zijn. Maar dat neemt niet weg dat deze prachtige grijze kleur de wagen ook prima staat.

duurste aanbod op Autoscout24duurste aanbod op Autoscout24

Dus mocht je nog ergens een kleine 3 miljoen euro hebben liggen, dan weet je wat te doen staat. De wagen staat te koop via Autoscout24 . De wagen staat te koop bij autobedrijf Hoefnagels in Sittard-Geleen.