Joël Veltman is jarenlang voetballer en vaste kracht van onze Amsterdamse top club, Ajax geweest. Veltman won met Ajax bijna alles wat er te winnen valt. We kunnen dus wel zeggen dat Joël een aardig balletje kan trappen. Nu heeft Joël onze hoofdstad verruilt voor zijn nieuwe woonplaats, Brighton. Door de verhuizing blijkt dit huis in Amsterdam de voetballer overbodig te zijn. Dit ultra dikke penthouse van Joël is er niet zo maar één.

Het Penthouse van Joël Veltman

Als echte Amsterdammer doet het pijn deze top verdediger te zien spelen in een ander shirt dan het rood witte van Ajax. Maar goed zo werkt de voetbal wereld. Hierdoor heeft Joël zijn penthouse op de Zuidas niet meer nodig en dus staat deze sinds kort in de verkoop. Het miljoenen-appartement ligt op de ideale locatie voor een voetballer van ajax of een zakenman uit Amsterdam. Dus aarzel niet als je interesse hebt, want de woning is zo verkocht…

Het oude huis van Joël bevindt zich op de Zuidas van Amsterdam. Op de 20ste verdieping ligt dit prachtige appartement. Lekker hoog en dus kijk je mooi uit over een deel van Amsterdam. De woning heeft uiteraard een prachtig dakterras waarop je dit prachtige uitzicht kunt bekijken. Verder heeft de woning drie slaapkamers en twee badkamers. De totale oppervlakte van de woning bedraagt ruim 160 m2.

Joël VeltmanJoël Veltman

Zo ziet dit luxe penthouse er van binnen uit

De woning van Joël is toen hij het aankocht, ingericht door een architect die alles op smaak van de voetballer en zijn vrouw heeft ingericht. Mede hierdoor komt het prijskaartje van de woning op een forse 2.100.000 euro. Met dit geld koop je in Friesland een behoorlijk paleis.

Door de totale woning ligt vloerverwarming zodat de voetballer tijdens zijn warming up zijn voeten in ieder geval niet meer op hoeft te warmen. Dit is ook wel een must voor deze koude dagen. De woning heeft uiteraard een eigen parkeerplek in de onder het gebouw gelegen garage.

Joël VeltmanJoël Veltman

De foto’s zeggen genoeg, de woning is gewoon helemaal af en klaar voor een nieuwe bewoner. Je moet wel even 2.1 miljoen betalen maar dan woon je wel op de ideale locatie in Amsterdam.