De rapper brak door met het nummer Drank & Drugs en is sindsdien niet meer weg te denken uit de rapscene. De rapper scoort nummer 1 hits alsof het niets is en verdient hier grof geld mee. Zo koopt Lil Kleine graag horloges, auto’s en dikke huizen. Maar nu heeft Jorik met zijn geld een gloednieuwe bolide aangeschaft.

De pas 26-jarige Jorik Scholten, die gaat onder het pseudoniem Lil Kleine is razendpopulair. Vanaf dat Jorik jong was wilde hij al bekend worden met muziek. Inmiddels kunnen we wel stellen dat deze ambitie is voltooid.

Buiten zijn carrière als Nederlandse artiest is de 26-jarige ook aardig aan het ondernemen geslagen. Zo heeft Kleine inmiddels een aantal goed lopende zaken. Hij is eigenaar van een kroeg, frietzaak, eigen kledingmerk en sinds kort zijn eigen app. Al met al is de rapper dus niet alleen meer geld uit zijn muziek aan het halen.

Momenteel is hij op vakantie in Dubai – wat de nodig (terechte) kritiek veroorzaakte -, maar kondigde via zijn Instagram aan dat er een leuk speeltje op hem staat te wachten in Nederland. Afgelopen weekend postte Jorik een aantal beelden op zijn Instagram waarin hij zijn splinternieuwe Range Rover Sport liet zien. Deze Sport is niet helemaal standaard, hij was namelijk voorzien van een brute Urban kit.

Lil Kleine

Dat deze Range Rover op Jorik staat te wachten is best verrassend. Hij verruilde namelijk zijn oude Range Rover voor zijn Mercedes G63 AMG. Misschien dat hij toch heimwee kreeg naar zijn oude wagen? De dealer is nog met de rapper in gesprek of hij daadwerkelijk zijn G63 in gaat ruilen of dat hij deze naast zijn nieuwe Range rover in zijn garage zet.

Lil Kleine Lil Kleine

De nieuwe Range Rover Sport van Scholten heeft een aardige motor onder de kap. Er ligt namelijk een 5l V8 met 550pk onder. Naast de al brute Urban kit heeft Jorik ook besloten er nieuwe 15.000 euro kostende velgen onder te laten zetten. Al met al zal de rapper er dus een flinke zak geld aan uit hebben gegeven. Maar dit is absoluut niet het probleem voor Jorik. Bij het uitzoeken en kopen van iets luxueus, hoeft de rapper niet te kijken naar of het allemaal wel uit kan.