Het weekend is weer verstreken en de werkweek is in volle gang. Dat betekent uiteraard weer een nieuwe Pure Luxe-video. En dit keer wel een zeer culinaire. Onze Floris Wyers gaat samen met Slijptol op pad om zichzelf te trakteren op top-notch kaviaar (ter waarde van €100.000!) om die rijke smaken te complimenteren met de juiste champagne.

House of Caviar & Fine Foods

De twee amices verzamelen bij het House of Caviar & Fine Foods in het beroemde Hilton Hotel te Amsterdam te Oud-Zuid. Kaviaar is natuurlijk niet de goedkoopste liefhebberij, maar er kan altijd een schepje bovenop en wordt in deze video tewerkgesteld. Beter gezegd; dit is de allerduurste kaviaar ooit! Uiteraard in combinatie met (veel) Belvedere Vodka en Ruinart Blanc de Blancs Champagne.

Als sluitstuk gaan ze op huis huis per Rolls-Royce. Achterin welteverstaan, want drinken en rijden gaat natuurlijk niet samen. Check de video hieronder! (Met speciale dank aan Ashkan Mossafaian en Jeroen Derks van House of Caviar & Fine Foods, BMW Nederland en natuurlijk onze Slijptol)