Gisteren was het zondag en dat is uiteraard dé dag van een gloednieuwe Pure Luxe-video. In deze smaakvolle editie gaan we gechauffeerd in een prachtige Mercedes-Benz S-klasse van de Taylor Travel Management Group naar het meest luxueuze en weelderige suite boutique Hotel TwentySeven aan de Dam te Amsterdam. Hier spreken we af met beste bartender van Nederland: Troy Monegal.

Cocktails

Troy vergaarde in 2018 de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen. Samen met hem genieten we van de 6 bekende cocktails die er zijn: de Old Fashioned, de Vesper Martini (James Bond – 007), de Espresso Martini, de Pornstar Martini, de White Russian en de – bekend van de serie “Sex and the City”- Cosmopolitan.

Bartender Troy shaked erop los en geeft heldere uitleg over de verscheidene cocktails. Hoe maak je ze, welke ingrediënten zitter erin en wat is de achtergrond van deze cocktails? “Shaken, not stirred” kennen we allemaal wel toch? Nou, dat wordt weer een gezellige video met een bont gezelschap. Santé, proost, cin cin en cheers.

Kleine winactie deze keer: in de volgende cocktail video – want die gaat er zeker komen ergens in de lente. Dan nodigen we 3 abonnees uit om deel te nemen in de video. Like daarvoor de onderstaande video en laat een originele opmerking achter in de comments. Cheers, guys!

Met speciale dank aan het Hotel Bar TwentySeven, Taylor Travel Management Group en natuurlijk onze Nederlands Kampioen bartender Troy Monegal.