Recent ruilde ‘Sly’ en zijn levenspartner de westkust om voor de oostkust. Hij verkocht zijn riante villa in Beverly Park en kocht een miljoenenlandgoed in Palm Beach. Sylvester Stallone wordt geschat rond de $400 miljoen waard te zijn en dus kan hij zich ook een leuk speeltje veroorloven. Een die goed zal staan op zijn nieuwe oprijlaan in Florida: een Corvette C8.

Nieuwe Corvette C8 van Sylvester Stallone

De Oscar-winnende acteur kocht zijn kleurrijke exemplaar bij autodealer Chevrolet Buick GMC Cadillac of Murfreesboro, die uiterst enthousiast zijn over zijn bezoek: “We zijn ontzettend trots en vereerd (en een beetje onder de indruk) om te kunnen zeggen dat Sylvester Stallone nu een van onze klanten is. We hebben hem deze prachtige C8 Corvette uit 2021 verkocht! Hier leveren eigenaar Bo Trivett en vrouw Jennifer hem deze prachtige auto af! Bedankt voor je zaken, Sly!”

Sylvester Stallone

Zoals u kunt zien in de bovenstaande foto(s), is Stallone’s glimmende Corvette uitgevoerd in Rapid Blue-afwerking en draagt ​​’ie een set Spectra Grey aluminium velgen. Binnenin zijn de meeste onderdelen gevuld met zwart en blauw leer, passend bij de buitenkant.

Op basis van de bijgevoegde afbeeldingen op de sociale media-post, gevat Stallone’s Corvette niet het Z51-prestatiepakket, iets waar de meeste Corvette-kopers voor kiezen. In 2020 koos maar liefst 76 procent ervoor om het Z51-prestatiepakket van $5.995 toe te voegen. Maar wat niet is kan nog komen.

Vermogen

De kersverse Chevrolet Corvette Stingray van de Rocky-legende bevat een basisprijs van $67.495 en is een zeer geliefd model onder de Amerikanen. De atmosferische 6,2-liter V8 LT2-benzinemotor zorgt ervoor dat er 490 pk en 465 Nm koppel onder de kap rust. Het bevat verder een standaard achttraps transmissie met dubbele koppeling en achterwielaandrijving. Mede dankzij deze getallen en gegevens duurt de C8 er slechts 2,9 seconden om de 100 km/h aan te tikken.

Sylvester-Stallone-C8-Corvette-5

Vorig jaar bood de acteur zijn aangepaste Cadillac Escalade stretchlimo te koop aan, waarvoor hij oorspronkelijk $409.000 betaalde. Hij is in het verleden ook gespot achter het stuur van een Hendrick 25th Anniversary Chevy Camaro en had eerder ook een C3 Corvette.

Zoals u in dit artikel kan lezen, heeft Stallone een rijke historie als het gaat om supercars.